Τζανακόπουλος για υπόθεση Γιαννουσάκη: “Απαγορεύεται από κάποιον νόμο να μιλήσω με υπόδικο;”

Τζανακόπουλος

«Απαγορεύεται από κάποιον νόμο να μιλήσω με υπόδικο;», αναρωτήθηκε το πρωί της Δευτέρας ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος, όταν κλήθηκε να απαντήσει αν εκείνος θα συνομιλούσε με κάποιον υπόδικο, όπως έκανε ο Πάνος Καμμένος στην υπόθεση του επιχειρηματία Γιαννουσάκη.

«Θεσμικά δεν είναι ούτε σωστό, ούτε λάθος, θεσμικά δεν απαγορεύεται», είπε στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ, υποστηρίζοντας πως στην υπόθεση Καμμένου που συζητείται το απόγευμα στην Βουλή, «δεν υπήρξε καμία παρέμβαση στο έργο της δικαιοσύνης».

Το μείζον είναι ότι έχουμε μια υπόθεση δύο τόνων ηρωίνης που πρέπει να διαλευκανθεί, τόνισε και πρόσθεσε: Ένας πολίτης ζήτησε να μιλήσει με τον υπουργό, δεν θέλω να σχολιάσω το τι είπε, το μείζον είναι η υπόθεση για την οποία συζητάμε, τεράστια υπόθεση ναρκωτικών, αυτό είναι το θέμα.

Η κυβέρνηση και ο κύριος Καμμένος είπε ότι έκανε αυτό που θεωρούσε θεσμικά ορθό, εξήγησε ο κύριος Τζανακόπουλος κι επισήμανε πως η κυβέρνηση κι ο υπουργός δεν παρενέβησαν στο έργο της δικαιοσύνης σχετικά με την υπόθεση αυτή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άδωνις κατά Καμμένου – Το απόγευμα απαντά ο υπουργός Άμυνας στη Βουλή για το θέμα Γιαννουσάκη

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Στο Συνέδριο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ο Σταύρος Θεοδωράκης – τι λέει για Μακρόν

ΑΚΟΜΑ: Νίκος Βούτσης: Κυβερνητικές συνεργασίες μόνο στη επόμενη Βουλή