Τι κρύβεται πίσω από τον 54χρονο “Βέλγο” – Οι ισχυρισμοί της ΕΛ.ΑΣ

Βέλγος

Μία είναι η εκδοχή που κερδίζει συνεχώς έδαφος στην ΕΛ.ΑΣ. σε σχέση με τη δολοφονία του 54χρονου Βέλγου, το βράδυ της Παρασκευής, στον Ν. Κόσμο.

Αυτή δεν είναι άλλη από το συμβόλαιο θανάτου.  Ένα άλλο ενδιαφέρον στοιχείο είναι ότι το θύμα έχει ιταλικό όνομα, διέμενε στην Ισπανία και είχε βελγικά χαρτιά. Τα στελέχη του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής αναμένουν απάντηση από την Ιντερπόλ προκειμένου να διαπιστώσουν αν ο 54χρονος έχει ποινικό παρελθόν και εξετάζουν αν πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών ανάμεσα σε κυκλώματα λαθρεμπορίας ναρκωτικών ή τσιγάρων.

Από την έρευνα διαπιστώθηκε ότι το θύμα είχε έρθει στη χώρα μας στις 10 Ιουνίου, κάνοντας κράτηση σε ξενοδοχείο της οδού Καραγιώργη Σερβίας, με ανοικτή… ημερομηνία αναχώρησης, ενώ πλήρωνε την διαμονή του κάθε δύο ημέρες.

Από την νεκροτομή διαπιστώθηκε ότι το θύμα έφερε τραύμα από πυροβόλο όπλο των 32ΜΜ, πίσω από το αριστερό αυτί και πύλη εξόδου από το μέτωπο. Το θύμα είχε πέσει με το κεφάλι στο έδαφος με αποτέλεσμα να προκληθεί και άλλο τραύμα στο μέτωπο, εξαιτίας της πτώσης, κάτι που δεν απέκλειε την περίπτωση του ατυχήματος.

Ο 54χρονος είχε βρεθεί νεκρός, λίγο πριν τις 22:00 το βράδυ της Παρασκευής, σε αλσύλλιο, στην οδό Φανοσθένους 14, στις εργατικές κατοικίες του Νέου Κόσμου. Η εκδοχή της ληστείας αποκλείστηκε από την πρώτη στιγμή καθώς το θύμα είχε στην κατοχή του δύο κινητά τηλέφωνα, τα στοιχεία ταυτότητάς του, και περίπου 1.000 ευρώ.

Το θύμα δεν φέρεται να έχει απασχολήσεις τις ελληνικές διωκτικές αρχές, ενώ έχει διαβιβαστεί αίτημα προς την Ιντερπόλ και τις ιταλικές, ισπανικές και βελγικές Αρχές, προκειμένου να διαπιστωθεί αν είχε απασχολήσει στην χώρα του ή αλλού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φρίκη στην Φωκίδα – Βρέθηκε μισοφαγωμένο πτώμα με σφαίρα στο κεφάλι!

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Το video του Λεμπιδάκη διάρκειας 30 λεπτών: Κάνει αναφορές στον… Μακρόν!

ΑΚΟΜΑ: Κατασκήνωσε έξω από τη μητρόπολη Αιγιαλείας εκδιωχθέντας μοναχός