Υποδέχτηκαν τον πρωθυπουργό με πανό να κάνει “κωλοτούμπες” (video)

Έναν ευφάνταστο τρόπο να εκφράσουν τη δυσαρέσκειά τους για την πολιτική του πρωθυπουργού στο υγειονομικό σύστημα της χώρας, βρήκαν τα μέλη της Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ).

Με αφορμή την επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στο υπουργείο Υγείας και χωρίς να έχουν τη δυνατότητα να εισέλθουν σερ αυτό, αφού η είσοδος στο κτήριο γίνεται με λίστα, τα μέλη της ομοσπονδίας άπλωσαν τα πανό στο μπαλκόνι των γραφείων τους, που βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το κτίριο του υπουργείου Υγείας.

Την ώρα που έφτασε στο υπουργείο ο πρωθυπουργός, οι εργαζόμενοι φώναζαν συνθήματα ζητώντας χρήματα για την υγεία.

Οι συνδικαλιστές της ΠΟΕΔΗΝ άνοιξαν τα πανό στο μπαλκόνι των γραφείων της ομοσπονδίας που βρίσκονται ακριβώς απέναντι από το υπουργείο Υγείας καθώς η είσοδος στο κτήριο της οδού Αριστοτέλους γίνεται μόνο με λίστα προκειμένου να μην μπουν τυχόν… ανεπιθύμητοι.

Στο ένα από τα δύο πανό πρωταγωνιστούν υπουργοί της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και οι κατά καιρούς δηλώσεις τους με τους εργαζόμενους στα δημόσια νοσοκομεία να κάνουν λόγο για «κωλοτούμπες».

Στο δεύτερο πανό τα μέλη της ΠΟΕΔΗΝ υπενθυμίζουν τις άθλιες συνθήκες στα δημόσια νοσοκομεία και καταγγέλλουν την «εργασιακή εξουθένωση».

Διαβάστε επίσης: Προσοχή – Σε ποιες περιοχές είναι υψηλός ο κίνδυνος πυρκαγιάς

Μην χάσετε: Οι Έλληνες πολίτες β΄ κατηγορίας τουρίστες στη χώρα τους!

Ακόμη: TAZ – Αντί για χαρά, «κατάρα» για τους Έλληνες η κληρονομιά ακινήτων