Φοβερή αποκάλυψη πρώην πράκτορα της CIA – Υποδύονταν τα UFOs για να…

UFOs

Μία απίστευτη αποκάλυψη που αλλάζει αρκετά τα δεδομένα σχετικά με τις θεάσεις UFOs στην περιοχή της Νεβάδα, έκανε συνταξιούχος πράκτορας της CIA.

Φράνκλιν02

Στην αυτοβιογραφία του με τίτλο “ΑΤΙΑ και ναρκωτικά: Αναμνήσεις ενός πράκτορα της CIA”, το πρώην στέλεχος της CIA Τζιμ Φράνκλιν, ισχυρίζεται ότι συμμετείχε σε διάφορες επιχειρήσεις λαθρεμπορίου ναρκωτικών για λογαριασμό της CIA για 17 ολόκληρα χρόνια, από το 1972 έως το 1989.

Ο Φράνκλιν, που τώρα ζει στη Βιρτζίνια, όχι μόνο ισχυρίζεται ότι είδε ιπτάμενους δίσκους, αλλά έδωσε οδηγίες απογείωσης/προσγείωσης σε περισσότερες από 800 πτήσεις τους. Όσον αφορά το “UFO” που χρησιμοποιούνταν, ήταν το πολεμικό αεροσκάφος σε σχήμα δίσκου που κατασκευάστηκε από την Canadian Avro Aircraft και εισήχθη στις ΗΠΑ το 1958.

Ο 91χρονος σήμερα πράκτορας, ισχυρίζεται ότι οι συνεργάτες της CIA χρησιμοποίησαν αυτά τα ασυνήθιστα οχήματα και μάλιστα φορούσαν κοστούμια αστροναυτών, έτσι ώστε οι μάρτυρες να βγάζουν ψεύτικα συμπεράσματα και να μην λαμβάνονται σοβαρά υπόψη.

“Ήταν πανέξυπνη ιδέα. Παίρναμε τα ναρκωτικά από το Μεξικό και τα πηγαίναμε στη Νεβάδα. Οι άνθρωποι που μας έβλεπαν θεωρούσαν ότι είμαστε εξωγήινοι. Ποτέ δεν συνειδητοποίησαν ότι επρόκειτο για μια παράνομη διακίνηση ναρκωτικών με την… υπογραφή της CIA. ”

Φράνκλιν03

Ο Τζιμ Φράνκλιν εκτιμά ότι “βοήθησε” τη CIA να εισάγει περισσότερους από 2000 τόνους κοκαΐνης με αυτόν τον ασυνήθιστο τρόπο, το μεγαλύτερο μέρος μέσω της περιβόητης “απαγορευμένης” Περιοχής 51.

Απίστευτη θεωρία
Δεν είναι η πρώτη φορά που η CIA κατηγορείται ότι συμμετέχει στο διεθνές εμπόριο ναρκωτικών, ωστόσο ο Φράνκλιν είναι ο πρώτος που ισχυρίζεται ότι ο οργανισμός χρησιμοποίησε ιπτάμενους δίσκους για τέτοιες επιχειρήσεις. Το βιβλίο των 618 σελίδων περιέχει πολλές πληροφορίες όπως ημερομηνίες, διαδρομές πτήσεων και φορτωτικές.

Εκπρόσωπος της CIA αρνήθηκε να σχολιάσει το βιβλίο, χαρακτηρίζοντας τους ισχυρισμούς του συνταξιούχου πράκτορα ως “γελοίες φαντασιώσεις”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 128χρονος στην Αργεντινή ισχυρίζεται ότι είναι ο… Χίτλερ!

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Το ρωσικό τελεσίγραφο ανέστειλε τις αυστραλιανές πτήσεις μαχητικών στη Συρία

ΑΚΟΜΑ: Δείτε το – Ο πρόεδρος της Κόστα Ρίκα κατάπιε σφήκα ενώ μιλούσε στις κάμερες!