Έγγραφα των Βρετανικών Χ-files για πρώτη φορά στην δημοσιότητα

Ένα μεγάλο αρχείο με φακέλους που κρατούνταν μυστικοί από την κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου για σχεδόν 50 χρόνια, δόθηκε τελικά στην δημοσιότητα για πρώτη φορά.

Οι 15 φάκελοι που υπάρχουν στο απελευθερωμένο αρχείο, οι οποίοι δημοσιεύθηκαν από την υπηρεσία “Εθνικά Αρχεία”, περιέχει λεπτομέρειες από παρατηρήσεις και θεάσεις ΑΤΙΑ σε όλη τη χώρα, σύμφωνα με την Daily Mail.

Πιστεύεται ότι τα έγγραφα, εκτός των άλλων, θα περιέχουν πληροφορίες σχετικά με διάφορα άκρως απόρρητα περιστατικά, συμπεριλαμβανομένου του περίφημου συμβάντος στο Δάσος του Ρέντλεσαμ (Rendlesham) το 1980, πιο γνωστό ως το «Ρόσγουελ της Βρετανίας».

Περιέργως, τα αρχεία δεν έχουν ακόμη ψηφιοποιηθεί, ώστε να μπορεί να τα βρει κάποιος από το διαδίκτυο, έτσι οι ερευνητές πρέπει να πάνε στο Εθνικό Αρχείο του Λονδίνου στο Κίου (Kew) αν θέλουν να έχουν πρόσβαση σε αυτά.

Στο περιστατικό στο δάσος του Ρέντλεσαμ κοντά στις βάσεις Bentwaters και Woodbridge της RAF, εθεάθησαν περίεργα φώτα. Στρατιώτες και αξιωματικοί που στάλθηκαν να ερευνήσουν την προέλευση των φώτων, υποστηρίζουν ότι είδαν αντικείμενο που εξέπεμπε φώτα σε διάφορους χρωματισμούς να ίπταται πάνω από τα δένδρα, αλλά και να προσγειώνεται κάποια στιγμή.

Η Βασιλική Πολεμική Αεροπορία (RAF) πάντως διαψεύδει το γεγονός, λέγοντας ότι δεν υπάρχουν κάποια στοιχεία για προσγείωση ή πτήσεις αγνώστων αντικειμένων.

Ηλίας Σιατούνης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βρέθηκε θησαυρός των Ναζί σε μυστικό δωμάτιο στην Αργεντινή (Εικόνες και βίντεο)

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Φοβερή αποκάλυψη πρώην πράκτορα της CIA – Υποδύονταν τα UFOs για να…

ΑΚΟΜΗ: Ανησυχία Στίβεν Χώκινκ: Δεν έχουμε μέλλον στη Γη – Φτιάξτε τώρα βάσεις σε Σελήνη και Άρη