24 ημέρες υπό φρούρηση ο Παπαδήμος – Γιατί ακυρώθηκε το εξιτήριο του

Παπαδήμος

24 ώρες μετά την έκρηξη του τρομο-πακέτου στα χέρια του, ο πρώην πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος συνεχίζει να νοσηλεύεται στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας του Ευαγγελισμού.

Αν κι η ενημέρωση που είχαν οι αστυνομικοί ήταν για εξιτήριο το προηγούμενο Σαββατοκύριακο κι έτσι είχαν ξεκινήσει διαδικασίες συγκρότησης του σχεδίου φύλαξής του, αυτό ακυρώθηκε χωρίς να υπάρξει νεότερη ανακοίνωση.

Αξιωματικοί της Αντιτρομοκρατικής τον επισκέφτηκαν αρκετές φορές προκειμένου να συνταχθεί η κατάθεσή του. Οι αστυνομικοί εκτίμησαν ότι είναι σε καλή φυσική κατάσταση, ωστόσο ψυχολογικά εμφανίζεται ταλαιπωρημένος και δείχνει να μην έχει ξεπεράσει το σοκ, αναφέρει το “Πρώτο Θέμα”.

Ίσως γι’αυτό δεν κατάφερε να δώσει πολλά στοιχεία για το σκηνικό της έκρηξης και κυρίως για τον λόγο που τράβηξε το ενδιαφέρον του ο φάκελος κι αποφάσισε να τον ανοίξει στο αυτοκίνητο.

Παράλληλα, το τραύμα στο δεξιό μηρό που παραμένει ανοιχτό, σε συνδυασμό με την ανεβασμένη τιμή του σακχάρου που έχει εμφανίσει ο ασθενής κι επιβραδύνει την επούλωση της πληγής, κρατούν κι αυτά κλειστή την πόρτα της εξόδου για τον πρώην πρωθυπουργό.

Από την πλευρά του, το προσωπικό του νοσοκομείου δίνει παράλληλα με την περίθαλψή του μια μεγάλη μάχη ώστε να προστατεύσει τον χειρουργημένο από τα ενδονοσοκομειακά μικρόβια που πάντοτε ελλοχεύουν – αφενός χορηγώντας ισχυρή αντιβίωση στον κ. Παπαδήμο και αφετέρου φροντίζοντας να είναι αποστειρωμένο το περιβάλλον όπου κινείται ο ίδιος αλλά κι όσοι έχουν πρόσβαση σε αυτό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέος τρόμος στο Λονδίνο – Φορτηγάκι έπεσε πάνω σε πιστούς που έβγαιναν από τζαμί (pics & video)

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Δείτε το – Ο πρόεδρος της Κόστα Ρίκα κατάπιε σφήκα ενώ μιλούσε στις κάμερες!

ΑΚΟΜΑ: Πλειοψηφία, αλλά όχι σαρωτική νίκη για τον Μακρόν – Τεράστια η αποχή