Survivor: Νικητής ο Ογκεντάι στην Τουρκία, ειδικό αφιέρωμα στον έρωτα Βασάλου – Σαμπριέ! (video)

Τέλος για το τουρκικό survivor καθώς χθες πραγματοποιήθηκε ο τελικός. Νικητής αναδείχθηκε ο Ογκεντάι, καθώς ήρθε πρώτος στις εκτιμήσεις του κοινού, έχοντας απέναντι Αντέμ.

Ειδικότερα, οι Ογκεντάι και Αντέμ ήταν οι δύο παίκτες του τουρκικού Survivor που κατάφεραν να φτάσουν στον τελικό αφού αναδείχθηκαν πρώτοι στις εκτιμήσεις του κοινού, αφήνοντας εκτός τελικού τον Σερχάτ Ακίν. Σε μια λαμπερή βραδιά, οι δύο παίκτες περίμεναν υπομονετικά να ακούσουν το όνομα του νικητή και όταν αυτό συνέβη, ο Ογκεντάι ξέσπασε με κλάματα ενώ επικράτησε ένας μικρός χαμός από τους πανηγυρισμούς με τους δικούς του ανθρώπους.

 

Έρωτας

Ωστόσο λίγο νωρίτερα, ο λόγος δόθηκε στην Σαμπριέ. Η παραγωγή είχε ετοιμάσει ένα ειδικό θέμα με το φλερτ που είχε η Τουρκάλα αθλήτρια με τον Κωνσταντίνο Βασάλο κατά τη διάρκεια των αγωνισμάτων ανάμεσα στις δύο ομάδες αλλά και κατά τη διάρκεια του γλεντιού που δόθηκε.

Η ίδια φάνηκε αρκετά άνετη πάντως στις ερωτήσεις που δέχθηκε ενώ όταν ο παρουσιαστής της ανέφερε πως ο Βασάλος μιλούσε γι’ αυτήν, αναρωτήθηκε «που είναι το κακό μ’ αυτό;»