Όλα καλά για τον Τσίπρα – Πήρε εξιτήριο ο πρωθυπουργός

Εξιτήριο

Πήρε εξιτήριο στις 09:53 το πρωί ο Αλέξης Τσίπρας από το Ευγενίδειο, όπου και νοσηλεύονταν από χθες το απόγευμα.

Όπως έγινε γνωστό, μεταφέρθηκε εκτάκτως το μεσημέρι της Παρασκευής στο νοσοκομείο για επέμβαση αφαίρεσης κήλης, η οποία έγινε επιτυχώς, με τον πρωθυπουργό να περνάει το βράδυ στο Ευγενίδειο.

Το χρονικό
Η επέμβαση δεν ήταν προγραμματισμένη, αφού το πρόβλημα εμφανίστηκε την Πέμπτη και κρίθηκε σκόπιμη η εισαγωγή του πρωθυπουργού στο νοσοκομείο άμεσα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Τσίπρας αισθάνθηκε πόνους την Πέμπτη και αφού εξετάστηκε από γιατρό κρίθηκε ότι πρέπει να μπει άμεσα στο νοσοκομείο, με την εισαγωγή να γίνεται λίγο μετά τις 15:00 το μεσημέρι της Παρασκευής.

Ευχαριστώ από καρδιάς
Λίγο μετά τις 17:00 το απόγευμα της Παρασκευής εκδόθηκε και σχετική ανακοίνωση από το Γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού, η οποία ανέφερε όσα προαναφέραμε, ότι δηλαδή ο Πρωθυπουργός εισήχθη στις 15:00 το μεσημέρι στο Ευγενίδειο, μεταφέροντας ακόμη πως ο Αλέξης Τσίπρας “θέλει να ευχαριστήσει από καρδιάς τους θεράποντες ιατρούς και το προσωπικό του νοσοκομείου”.

Η επέμβαση ολοκληρώθηκε επιτυχώς, οι συγγενείς του πρωθυπουργού ενημερώθηκαν από τους θεράποντες ιατρούς πως όλα βαίνουν καλώς, ενώ στο Ευγενίδειο έφτασε και ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης.

“Ο πρωθυπουγός, Αλέξης Τσίπρας, υπεβλήθη σήμερα σε προγραμματισμένη επέμβαση πλαστικής κήλης, εδώ το μεσημέρι στο Ευγενίδειο. Είναι πολύ καλά στην υγεία του, ξύπνησε, είναι μια χαρά. Ευχαριστεί θερμά όλο το προσωπικό του ιδρύματος και τους θεράποντες ιατρούς του και αύριο το πρωί θα πάρει εξιτήριο”, τόνισε κατά την έξοδό του.

Στο δωμάτιο που ανάρρωνε ο πρωθυπουργός βρέθηκε ο υπουργός Επικρατείας, Αλέκος Φλαμπουράρης, ενώ λίγο μετά τις 19:30 το απόγευμα της Παρασκευής έφτασε στο Ευγενίδειο και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στο νοσοκομείο εισήχθη εκτάκτως ο Αλέξης Τσίπρας!

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: “Ο Τσίπρας κορόιδεψε γονείς και μαθητές” κατήγγειλε η ΝΔ

ΑΚΟΜΑ: Οξύτατο επεισόδιο Κεγκέρογλου με Παππά και Σαντορινιό στη Βουλή