Απίστευτο! Λεωφορείο γεμάτο επιβάτες κόπηκε στη μέση (video)

Μια εντυπωσιακή σκηνή κατέγραψε ο φακός βίντεο σε ένα λεωφορείο- φυσαρμόνικα, καθώς αποτύπωσε τη συγκλονιστική στιγμή που κόπηκε στη μέση και τους τρομοκρατημένους επιβάτες να προσπαθούν αν σωθούν!

Ο κρυφός φόβος πολλών επιβατών που χρησιμοποιούν αυτού του είδους τα λεωφορεία στις καθημερινές τους μετακινήσεις, πήρε «σάρκα και οστά» στη Βραζιλία.

Ένα «διπλό» λεωφορείο κόπηκε στο μέση ενώ βρισκόταν εν κινήσει, με το μπροστινό τμήμα του να συνεχίζει με ταχύτητα την πορεία του και το πίσω να προσκρούει στο έδαφος.

Το περιστατικό συνέβη την Παρασκευή στην Palhoca της νότιας Βραζιλίας και ενώ το λεωφορείο – φυσαρμόνικα πραγματοποιούσε ένα συνηθισμένο δρομολόγιο

Λίγο πριν, ένας δυνατός θόρυβος είχε ανησυχήσει τους επιβαίνοντες του λεωφορείου. Στη συνέχεια αυτό κόπηκε στη μέση με τους επιβάτες να τρέχουν να σωθούν.

Το βίντεο έκανε τον γύρο των κοινωνικών δικτύων με τους χρήστες να κάνουν πλήθος σχολίων:

«Ποτέ μην στέκεσαι στη μέση ενός λεωφορείου» έγραψε ένας. «Πάντα φοβόμουν να μείνω μέσα αυτά τα λεωφορεία -τώρα ξέρω γιατί», είπε άλλος, ενώ κάποιοι απόρησαν με την ψυχραιμία ορισμένων επιβατών.

Διαβάστε επίσης: Νέα εντυπωσιακή αρχαιολογική ανακάλυψη αναμένεται στην Αλεξάνδρεια

Μην χάσετε: Απαγόρευσε την είσοδο στον Τούρκο υπουργό οικονομικών η Αυστρία

Ακόμη: Αποκαλύφθηκε κρυφή συνάντηση Τραμπ με Ρωσίδα δικηγόρο πριν τις προεδρικές εκλογές