Βολές από Γεννηματά: “Ο Τσίπρας χάνει το έδαφος κάτω από τα πόδια του”

Γεννηματά

Για «νέα αλλαγή, ανατροπές και ρήξεις» μίλησε σε σημερινή της συνέντευξη η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφη Γεννηματά, ασκώντας, παράλληλα, έντονη κριτική στην κυβέρνηση και στον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα. 

Τι σχέση έχει ο Τσίπρας με την κεντροαριστερά;
Η κυρία Γεννηματά άσκησε έντονη κριτική στον πρωθυπουργό, διερωτώμενη «Τι σχέση έχει ο Τσίπρας με την Κεντοαριστερά» προσθέτοντας πως «τώρα χάνει το έδαφος κάτω από τα πόδια του».

Συνέχισε λέγοντας πως «ο κ. Τσίπρας ασκεί συντηρητική πολιτική», έχει «προδώσει όλες τις αξίες» και έχει «κάψει την ελπίδα».

«Ο κ. Τσίπρας γίνεται ένα με τον συγκυβερνήτη του, τον Πάνο Καμμένο», σημείωσε.

Η επικεφαλής της ΔΗ.ΣΥ, μιλώντας στο «Ακραίως» του ΣΚΑΪ, τόνισε πως «πρέπει να καθίσουμε όλοι γύρω από ένα τραπέζι». Στη συνέχεια εκτίμησε πως το ΠΑΣΟΚ έχει κάνει την αυτοκριτική του, σημειώνοντας πως «κανένα άλλο κόμμα δεν έχει αυτομαστιγωθεί όσο εμείς».

Αναφορικά με τις προτάσεις για σύσταση εξεταστικής επιτροπής η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης υπενθύμισε πως «ζητάμε εξεταστική για την οικονομία από το 2000».

Σε ερώτηση αν ο Αλέξης Τσίπρας μπορεί ή πρέπει να ηγηθεί της Κεντροαριστεράς η ίδια τόνισε πως «ο ίδιος προσπαθεί να περάσει αυτά τα μηνύματα». Πρόσθεσε πως ο κ. Τσίπρας απογοήτευσε τον ελληνικό λαό και εκτίμησε πως «υπάρχει μία παραίτηση στο λαό που δεν είναι ανεκτή».

Λίγες μέρες μετά το συνέδριο της ΔΗ.ΣΥ στο ΣΕΦ η Φώφη Γεννηματά δηλώνει πως πρέπει «από κοινού να φτιάξουμε την Κεντροαριστερά» και τόνισε πως «ενώνουμε τον κατακερματισμένο χώρο».

«Είμαστε περήφανοι για το έργο μας» είπε η κ. Γεννηματά τονίζοντας πως είναι «θετικό το αποτύπωμα» του ΠΑΣΟΚ. «Υπερασπιζόμαστε την ιστορία του ΠΑΣΟΚ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το παραδέχτηκε η Φωτίου: «Περισσότερα από 15.000 παιδιά εκτός βρεφονηπιακών σταθμών»

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Δεν σταματάει ο Πολάκης – Νέα επίθεση κατά της Δικαιοσύνης

ΑΚΟΜΑ: Όλα καλά για τον Τσίπρα – Πήρε εξιτήριο ο πρωθυπουργός