Δήλωση-κόλαφος από Λοβέρδο: “Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο Τσίπρας σχεδίασε την επιστροφή στη δραχμή, είναι εγκληματικό”

λοβέρδος

«Στημένη» χαρακτήρισε ο Ανδρέας Λοβέρδος την Εξεταστική Επιτροπή για την Υγεία, τονίζοντας πως θα καταλήξει στην πλήρη και απόλυτη δικαίωση των πολιτικών του επιλογών ως υπουργού Υγείας.

Παράλληλα, κάνει λόγο για προαποφασισμένο πόρισμα και κατασκευασμένους μάρτυρες, επισημαίνοντας πως «παρά τη στοχοποίηση μου οφείλω να τους ευχαριστήσω, γιατί μου έδωσαν την ευκαιρία, και μάλιστα πολλές φορές, με την ιταμή στάση τους να διακηρύξω και να καταδείξω την έλλειψη βασιμότητας όλων των ψευδοαιτιάσεών τους, αλλά και να παρουσιάσω τα πεπραγμένα της υπουργίας μου, που δεν επιδέχονται αμφισβήτηση, γιατί έχουν αποτυπωθεί σε πρακτικά δημοσίων οργάνων και που ξεκαθάρισαν ότι έκανα περισσότερα πράγματα από ό,τι οποιοσδήποτε άλλος για τη σωτηρία του “Ερρίκος Ντυνάν”».

«Εμείς δεν είμαστε μηδενιστές και πρόταγμά μας είναι το συμφέρον της πατρίδας. Άρα, ποτέ δε θα αντιπολιτευόμουνα την έξοδο στις αγορές» αναφέρει, ακόμη, στη συνέντευξή του στη Βραδυνή της Κυριακής ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ – Δημοκρατικής Συμπαράταξης. Ωστόσο, επισημαίνει ότι οι πανηγυρισμοί της κυβέρνησης είναι παντελώς αβάσιμοι και προκαλούν τη λοιδορία ακόμη και πρώην συντρόφων τους.

Ο κ. Λοβέρδος αναφέρεται και στις αποκαλύψεις Βαρουφάκη και επισημαίνει: «Ύστερα από τις αποκαλύψεις όχι μόνο Βαρουφάκη, αλλά και Λαφαζάνη και Τσιρώνη, κανένας Έλληνας δε δικαιούται να έχει την παραμικρή αμφιβολία ότι ο Αλέξης Τσίπρας δεν “φλερτάρισε” απλώς με τη δραχμή, αλλά σχεδίασε την επιστροφή σε εθνικό νόμισμα. Αυτό είναι εγκληματικό». Τέλος, εκτιμά ότι οι εκλογές θα προκηρυχτούν το αργότερο κατά το δεύτερο εξάμηνο του 2018.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Η διάκριση Αριστεράς-Δεξιάς είναι απολύτως υπαρκτή» δηλώνει η Σβίγκου

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Όλα στο φως – «Ο Τσίπρας είχε σχέδιο εξόδου από το ευρώ» – Τι αποκαλύπτει πρώην υπουργός της Βενεζουέλας!

ΑΚΟΜΑ: Σπόντες Τσακαλώτου για τηλεοπτικές άδειες και Νίκο Παππά