Είναι πολλά τα λεφτά – 40 εκατ. ευρώ από τη Μίλαν για τον Μπονούτσι

Μπονούτσι

Πριν από λίγο καιρό είχε ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Γιουβέντους έως το 2021. Πρόσφατα όμως άλλαξε και η διοίκηση της Μίλαν, η οποία θέλοντας να στείλει ένα μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση, δαπάνησε 40 εκατομμύρια ευρώ για να πάρει από τη Γιουβέντους τον Λεονάρντο Μπονούτσι.

Πρόκειται αναμφίβολα για τη μεταγραφή του καλοκαιριού. Η Μίλαν πέτυχε ένα μεγάλο χτύπημα στην πρωταθλήτρια Ιταλίας, σπάζοντας την «αγία-τριάδα» της αμυντικής της γραμμής. Αποκτά τον Μπονούτσι, ίσως τον καλύτερο αμυντικό αυτή την στιγμή στον κόσμο και παράλληλα εκτοξεύει τον ενθουσιασμό των φίλων της ομάδας στα ύψη.

Λίγες εβδομάδες νωρίτερα, η Γιούβε είχε απορρίψει πρόταση 60 εκατομμυρίων της Τσέλσι για τον Ιταλό κεντρικό αμυντικό. Όμως στην επόμενη πρόταση που έφτασε, η διοίκηση της «Βέκια Σινιόρα» μέτρησε ως όφειλε, την επιθυμία του παίκτη.

Ο Μπονούτσι θα μετακομίσει λίγα χιλιόμετρα πιο μακριά από το Τορίνο, θα βάζει στον τραπεζικό του λογαριασμό 7 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο και θα γίνει ο νέος ηγέτης των «ροσονέρι» στο δρόμο της επιστροφής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΕΠΟ: Διέγραψε τις ποινές των 3 αγωνιστικών εις βάρος του Ολυμπιακού

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: ΣτΕ: Άκυρες οι εκλογές της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής

ΑΚΟΜΑ: Aπόλλων και Λαμία πήραν άδεια για Super League – Κόπηκαν Άρης και 12 ΠΑΕ