Μέτρια εικόνα είχε ο Ολυμπιακός στα φιλικά – θετική για ΑΕΚ

Ο Ολυμπιακός είχε μέτρια εικόνα και έδειξε αναποτελεσματικός μπροστά στην αντίπαλη εστία στο τελευταίο φιλικό προετοιμασίας του στο Βέλγιο, όπου απειλήθηκε με ήττα από την αδύναμη Λόκερεν, δείχνοντας ανέτοιμος ενόψει των προκριματικών του Champions League. 

“Είναι το πρώτο ματς που δεν σκοράραμε. Κάναμε ευκαιρίες αλλά δεν τις εκμεταλλευτήκαμε. Δουλέψαμε καλά στην παρουσία μας στο Βέλγιο. Στο πρώτο μέρος είχαμε καλή αμυντική λειτουργία αλλά επιθετικά υστερήσαμε.

Βελτιωθήκαμε στο δεύτερο μέρος, απειλήσαμε περισσότερο. Σίγουρα θα είμαστε έτοιμοι για τα ματς με την Παρτίζαν. Είδαμε θετικά πράγματα από παίκτες όπως ο Ρομαό, που δεν έπαιξε καν στη θέση του. Είμαι ευχαριστημένος από τον Σισέ, όπως και από τον Εμενίκε στη μισή ώρα που αγωνίστηκε.

Ο Φιγκέιρας πήγε καλά ως αριστερός μπακ. Είχαμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε πράγματα, θα είμαστε καλύτεροι όσο περνάει ο καιρός”, τόνισε ο Μπέσνικ Χάσι μετά το ματς.

Η αποστολή του Ολυμπιακού επιστρέφει απόψε κιόλας στην Ελλάδα, με πτήση τσάρτερ.

ΑΕΚ, 2-0 την Μπνέι Σακχνίν -Τραυματίστηκε ο Γαλανόπουλος

Με σκόρερ τους Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο και Κώστα Γαλανόπουλο, η ΑΕΚ κέρδισε με 2-0 άνετα την Μπνέι Σακχνίν από το Ισραήλ.

Η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ ήταν εξαιρετική στο α’ ημίχρονο με πολλές φάσεις και τα δύο γκολ (4′ και 12′), αλλά στο 51’… πάγωσαν όλοι. Ο Γκαούτσο χτύπησε αντιαθλητικά τον Γαλανόπουλο που σφάδαζε στο έδαφος και έγινε αναγκαστικά αλλαγή. Ευτυχώς όμως δεν βρήκε το γόνατο του μέσου της ΑΕΚ για μεγαλύτερη ζημιά.

Η ΑΕΚ επιστρέφει αύριο στην Ελλάδα, ενώ την Τετάρτη (20:30) δίνει το τελευταίο φιλικό της πριν τα διπλά ματς με τη ΤΣΣΚΑ Μόσχας για το Champions League απέναντι στην Γάνδη στο ΟΑΚΑ.

Διαβάστε επίσης: Συγκλονιστικές εικόνες από τη συγκέντρωση οπαδών του Άγιαξ έξω από το σπίτι του Νούρι!