Νέα επίθεση Πολάκη κατά του ΣτΕ: «Κουκουλώνει τις ληστείες του εκσυγχρονισμού»

Πολάκης

Μετά την κάλυψη που είχε και από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης εξαπέλυσε νέες βολές κατά του Συμβουλίου της Επικρατείας (ΣτΕ).

Με νέα ανάρτησή του τα ξημερώματα της Τρίτης, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας επιτέθηκε και πάλι στο ΣτΕ κατηγορώντας ότι έρχεται να «κουκουλώσει τη ληστεία της δεκαετίας του εκσυγχρονισμού των Ολυμπιακών Αγώνων, των εξοπλισμών και του πάρτι στην Υγεία».

Ο κ. Πολάκης καταλήγει την ανάρτησή του χρησιμοποιώντας μάλιστα με νόημα τη φράση του πρωθυπουργού «το καλό το παληκάρι ξέρει κι άλλο μονοπάτι», που τον υποστήριξε όλο αυτό το διάστημα, την πρώτη φορά από το υπουργείο Υγείας και τη δεύτερη από την προ ημερησίας στη Βουλή τη Δευτέρα.

Δείτε ολόκληρη την ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

Τώρα που διαθέτουμε το μηχανισμό και την τεχνολογία για να πιάσουμε τους φοροφυγάδες(με το σύστημα διασταύρωσης στοιχείων εισοδημάτων-καταθέσεων που έφτιαξαν και ολοκλήρωσαν σε ενα χρόνο τα στελέχη του Υπ οικονομικών )
ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΣΤΕ να κηρύξει αντισυνταγματικό τον έλεγχο αν υπερβαίνει την πενταετία .
ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΕΙ ΤΗ ΛΗΣΤΕΙΑ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΤΟΥ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΥ ,ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ,ΤΩΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΡΤΥ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ!!!!!!!!
Πείτε μου τώρα για εξελίξεις στο “νομικό πολιτισμό ” που είμαι αστοιχείωτος, περί δικαιοκρατικών εγγυήσεων και λοιπά κολοκυθιά τούμπανα που τα θυμήθηκαν ΤΩΡΑ που κινδυνεύουν οι “πυλώνες του έθνους ” που είναι στις λίστες!!!
Αλλά όπως είπε και σήμερα ο Αλέξης “το καλό το παληκάρι ξέρει κι άλλο μονοπάτι”………………….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τόσκας σε συνδικαλιστές πυροσβέστες: Περιφέρεστε στα κανάλια όταν οι άλλοι σβήνουν φωτιές

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Σφοδρή επίθεση Μητσοτάκη σε Τσίπρα στην δευτερολογία του

ΑΚΟΜΑ: Νέα Δημοκρατία: «Ο Τσίπρας τράπηκε σε φυγή»