Πανικός στο νοσοκομείο της Χίου: Κατέρρευσε η οροφή!

Σκηνές απείρου κάλλους διαδραματίστηκαν στο νοσοκομείο της Χίου, όταν εργαζόμενοι και ασθενείς έβλεπαν να καταρρέει τμήμα της οροφής του!

Συγκεκριμένα, έντρομοι εργαζόμενοι και ασθενείς της Παθολογικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Χίου “Σκυλίτσειο” είδαν με τα μάτια τους μέρος της ψευδοροφής του διαδρόμου να πέφτει πάνω σε ράντζο, το οποίο ευτυχώς δεν είχε ασθενή.

Επίσης από θαύμα εκείνη τη στιγμή δεν περνούσε από τον πολυσύχναστο διάδρομο έξω από το δωμάτιο 4 ασθενής, επισκέπτης ή εργαζόμενος.

”Η αμέλεια της διοίκησης στην αντιμετώπιση του προβλήματος είναι πια εγκληματική και εγκυμονεί τεράστιους κινδύνους για τη σωματική ακεραιότητα όσων μπαίνουν στην Παθολογική Κλινική του Σκυλιτσείου” έλεγαν συγγενείς ασθενών που πετάχτηκαν από τα δωμάτια…

Ήδη στελέχη του Νοσοκομείου συζητούν εδώ και ώρα το ενδεχόμενο αποχής από την εργασία τους. «Έρχεται ο κόσμος για να νοσηλευτεί και υπάρχει κίνδυνος να φύγει με νεκροφόρα. Είναι αδιανόητο να παίζουν πια με τις ζωής μας», ανέφερε υπηρεσιακό στέλεχος.