Σκληρή επίθεση Γεωργιάδη: “Αυτή δεν είναι κυβέρνηση, είναι συμμορία”

Ιδιαίτερα σκληρούς χαρακτηρισμούς εξαπέλυσε εναντίον της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ ο Άδωνις Γεωργιάδης με αφορμή τις αποκαλύψεις και τους διαλόγους από το βιβλίο του Γιάνη Βαρουφάκη “Adults in the Room”.

Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, μιλώντας σε πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ, τόνισε: “Αυτή δεν είναι κυβέρνηση, είναι συμμορία”, εκτιμώντας πως ο πρώην ΥΠΟΙΚ της ταραγμένης περιόδου του 2015 έχει καταγράψει και άλλα στο κινητό του, πολύ χειρότερα για τον Αλέξη Τσίπρα και τα στελέχη της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ.”Ο Χουλιαράκης “προδότης”, ο Σταθάκης “άθλιος”, ο Παππάς να λέει “θα δείρουμε τον Στουρνάρα” και ο Τσίπρας να λέει θα τον διώξουμε με μπουνιές και κλωτσιές. Αυτή δεν είναι κυβέρνηση, είναι συμμορία”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης.

Ο κ. Γεωργιάδης υποστήριξε πως όσα αποκαλύπτονται στις σελίδες του βιβλίου του Βαρουφάκη εκθέτουν τον ίδιο τον πρωθυπουργό, αφού φαίνεται ο πρωθυπουργός να μη γνωρίζει πώς λειτουργεί η Ευρωζώνη. “Είσαι τόσο άσχετος, Αλέξη Τσίπρα;” διερωτήθηκε ο κ. Γεωργιάδης, εκτιμώντας ότι η χώρα εξακολουθεί να πληρώνει σήμερα τη διαπραγμάτευση του πρώτου εξαμήνου του 2015.

“Όσο δεν μιλάει το Μαξίμου, διά της σιωπής επιβεβαιώνει όσα λέει ο Βαρουφάκης”, τόνισε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, υποστηρίζοντας ότι δεν θα υπάρξει κυβερνητική διάψευση, γιατί ο πρώην ΥΠΟΙΚ τους έχει καταγράψει όλους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Βόμβες» Βαρουφάκη: Ο Τσίπρας γνώριζε τα πάντα εξαρχής

Λαφαζάνης: Λεφτά από τη Ρωσία και πετρέλαιο από την Βενεζουέλα προέβλεπε το εναλλακτικό σχέδιο

Δήλωση Βελκουλέσκου: «Το ταβάνι του χρέους το αποφασίσαμε από κοινού με την κυβέρνηση»

Αναβάλλεται λόγω του σεισμού στην Κω η συζήτηση στη Βουλή για Καμμένο – Μετά το αίτημα Μητσοτάκη