Σοκ στην Πάτρα: Γονείς κακοποιούσαν βάναυσα με αναμμένα τσιγάρα το 7 μηνών βρέφος τους

Φρίκη, αηδία και αγανάκτηση προκαλούν τα όσα αποκαλύπτονται για τα βασανιστήρια ενός βρέφους, μόλις 7 μηνών, από τους γονείς του που ανακάλυψαν οι γιατροί στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο στην Πάτρα όταν μεταφέρθηκε το μωράκι από τους νεαρούς γονείς του.

Συγκεκριμένα, οι γιατροί διαπίστωσαν ότι το μωρό έφερε μώλωπες σε όλο του το σώμα και καψίματα πιθανότατα από τσιγάρα που σβήστηκαν πάνω του. Συγκλονισμένοι είδαν την κατάσταση του παιδιού, το εισήγαγαν αμέσως για νοσηλεία και φυσικά ειδοποίησαν την αστυνομία.

Αυτό που προκάλεσε την οργή ακόμη και των γιατρών ήταν η αποκάλυψη ότι τα τραύματα στο παιδί τα προκάλεσαν οι ίδιοι του οι γονείς, ηλικίας 19 και 27 ετών!

Όλα συνέβησαν σύμφωνα με τα όσα είπαν οι γονείς στους αστυνομικούς που κλήθηκαν στο νοσοκομείο, το απόγευμα του Σαββάτου στο ισόγειο του σπιτιού που διαμένουν ο 19χρονος πατέρας και η 27χρονη μητέρα στην Πάτρα.

Οι γονείς έκαψαν και χτύπησαν βάναυσα το βρέφος τους. Προσπάθησαν να του δώσουν τις πρώτες βοήθειες αλλά οι ώρες περνούσαν αργά και βασανιστικά για το αγγελούδι. Μία μέρα μετά φοβήθηκαν και αποφάσισαν να το πάνε στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Πατρών.

Οι γιατροί έδωσαν εντολή αμέσως το παιδί να μεταφερθεί στο Καραμανδάνειο όπου παραμένει νοσηλευόμενο σε κρίσιμη κατάσταση. Οι γονείς συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς του Β’ αστυνομικού τμήματος Πατρών και θα οδηγηθούν στη δικαιοσύνη με κατηγορίες για επικίνδυνη σωματική βλάβη και ενδοοικογενειακή βία.

Αστυνομικοί έχουν ξεκινήσει να παίρνουν καταθέσεις από γείτονες του ζευγαριού που δηλώνουν άγνοια για τα όσα συνέβαιναν μέσα στο σπίτι. Ορισμένοι γείτονες ανέφεραν ότι άκουγαν φωνές, αλλά κανείς δεν υποψιάστηκε τα όσα συνέβαιναν.

Η απάνθρωπη αυτή αντιμετώπιση του βρέφους έγινε γνωστή από ανακοίνωση της αστυνομίας. Όπως χαρακτηριστικά ανακοίνωσε η αστυνομία: ”συνελήφθησαν, χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Β΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών, δυο ημεδαποί (άνδρας – γυναίκα), ηλικίας 19 και 27 ετών αντίστοιχα, διότι προχθές το απόγευμα, σε ισόγεια οικία, που διαμένουν στην Πάτρα, προκάλεσαν καψίματα και μώλωπες στο ανήλικο τέκνο τους, ηλικίας επτά μηνών, το οποίο προχθές το βράδυ, οι ίδιοι μετέφεραν στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ρίου Πατρών «Παναγία η Βοήθεια», ενώ στη συνέχεια διεκομίσθηκε στο Νοσοκομείο Παίδων Πατρών – Καραμανδάνειο, όπου παραμένει νοσηλευόμενο”.

Διαβάστε επίσης: Παλαιά Φώκαια: 39χρονος παπάς «ευλογούσε» ανήλικο με άσεμνες φωτογραφίες