Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ πιάστηκε σάτυρος με 100 επιθέσεις στο ενεργητικό του!

Ούτε μια ούτε δυο αλλά συνολικά 100 επιθέσεις ομολόγησε ο 19χρονος σάτυρος που συνελήφθη στον Πειραιά από την Ασφάλεια Αττικής και ο οποίος είχε την τάση να ασελγεί σε βάρος ανηλίκων στους ανελκυστήρες των πολυκατοικιών!

Η αντίστροφη μέτρηση για τη σύλληψή του άρχισε όταν οι γονείς του τελευταίου θύματος, ένα κοριτσάκι 14 χρόνων, είπαν πως ο δράστης ακολούθησε τη μικρή την ώρα που μπήκε στην πολυκατοικία που διαμένουν, μπήκε μαζί της στο ασανσέρ και τη θώπευσε σε διάφορα σημεία του σώματος, χωρίς να προβεί ευτυχώς σε άλλες χυδαιότητες.

Πρόκειται για μέθοδο που, όπως έχει γίνει γνωστό κατά το παρελθόν, από άλλες καταγγελίες ή δημοσιοποιήσεις στοιχείων από σάιτ του Πειραιά, ακολουθούσε κατά κανόνα σε όλες τις επιθέσεις, καθώς από τα μέχρι τώρα τουλάχιστον στοιχεία, δεν προκύπτει βιασμός.

Μετά από έρευνα τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν, ενώ όπως αποκαλύφθηκε, τον είχαν ως ύποπτο διάπραξης περίπου 10 επιθέσεων σε ανήλικες και νεαρές κοπέλες στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά.

Και οι ίδιοι οι αστυνομικοί αισθάνθηκαν αμήχανα και ταυτόχρονα αποτροπιασμό, όταν ο ημεδαπός μεσόκοπος σάτυρος, ομολόγησε σχεδόν 100 επιθέσεις δίνοντας μάλιστα αναλυτικές περιγραφές για υποθέσεις που ήταν άγνωστες στην αστυνομία.

Ήταν μια ακόμη επιβεβαίωση ότι τα θύματα των σεξουαλικών επιθέσεων ή παρενοχλήσεων, καταφεύγουν στην αστυνομία σε ποσοστό μόλις 10%.

Διαβάστε ακόμη: Σοκ! 60χρονος επιχειρηματίας επιχείρησε να βιάσει την 14χρονη…κόρη του

Μην χάσετε: Βίντεο-ντοκουμέντο από την τραγωδία στην Κρήτη -«Βροχή» οι πυροβολισμοί του πατροκτόνου 

Επίσης: Νέος τριήμερος καύσωνας από αύριο – Σε ποιες περιοχές θα φθάσει τους 42°C