Τραγική κατάληξη – Βρέθηκε στον Υμηττό η σορός άντρα σε προχωρημένη σήψη – Σε ποιον ανήκει (pic)

Υμηττός

Πτώμα σε προχωρημένη σήψη βρέθηκε στην περιοχή Κυρα-Ελένη στον Υμηττό το μεσημέρι της Κυριακής.

Το εντόπισε περιπατητής δίπλα σε μονοπάτι που χρησιμοποιούν περιπατητές και ποδηλάτες.

Δίπλα του βρέθηκε ένα πιστόλι και σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις η σορός φαίνεται να ανήκει στον 38χρονο αρχιφύλακα Αντώνη Δημοτάκη ο οποίος είχε εξαφανιστεί από το σπίτι του στις 25 Απριλίου.

Οι πρώτες ενδείξεις δείχνουν αυτοκτονία χωρίς να αποκλείεται προς το παρόν άλλο ενδεχόμενο.

Αστυνομικοί της ασφάλειας βρέθηκαν στο σημείο μαζί με ιατροδικαστή. Τις επόμενες ώρες αναμένεται η νεκροψία-νεκροτομή, ενώ με τη μέθοδο DNA αναμένεται να ταυτοποιηθεί ή όχι αν πρόκειται πράγματι για τον εξαφανισμένο αστυφύλακα.

Υμηττός02

To χρονικό της εξαφάνισης
Τα ίχνη του 38χρονου Κρητικού είχαν χαθεί το βράδυ της Τρίτης 25 Απριλίου. Σύμφωνα με τo anikolouli.gr, το τελευταίο άτομο που τον είδε είναι ο αδελφός του, που τον είχε επισκεφθεί στο σπίτι του στην Καισαριανή όπου έμενε μόνος του.

Την επόμενη μέρα, έπρεπε να παρουσιαστεί στη νέα του υπηρεσία, στην Άμεση Δράση, αλλά δεν εμφανίστηκε. Οι φίλοι του ανησύχησαν και σήμανε συναγερμός. Στο σπίτι του βρέθηκαν το κινητό του, τα κλειδιά του, ταυτότητα και πορτοφόλι. Η εξώπορτα, ενώ συνήθιζε να την κλειδώνει, βρέθηκε κλειστή αλλά ξεκλείδωτη.

Η αδελφή του Κατερίνα Δημοτάκη είχε βρεθεί στο στούντιο του «Τούνελ» και απηύθυνε έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι για την τύχη του να επικοινωνήσει με την εκπομπή ή με τις Αρχές.

Μέχρι σήμερα, οι έρευνες με ελικόπτερο, ομάδες της ΕΜΑΚ και ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά  στην περιοχή του Υμηττού, όπου συνήθιζε να αθλείται, δεν είχαν αποτέλεσμα. Ο Αντώνης Δημοτάκης υπηρετούσε τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια στην ΥΜΕΤ (Υποδιεύθυνση Μέτρων Τάξης).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απίστευτο! 130 φορές πυροβόλησε ο ηλικιωμένος που ταμπουρώθηκε όταν σκότωσε τον γιο του – Τραυμάτισε κι αστυνομικό

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατηγορούνται οι συλληφθέντες του 22χρονου Αμερικανού – Οι πρώτες δηλώσεις

ΑΚΟΜΑ: Σοκάρει το ιατροδικαστικό πόρισμα – Χτύπησαν τον 22χρονο στο Λαγανά μέχρι θανάτου, δεν πρόλαβε να αμυνθεί