ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – Οι “κομάντο” της Πάτρας, φύλακες – άγγελοι της Ελλάδος! (15 pics)

Ναρκωτικά, λαθραία τσιγάρα, λαθρομετανάστες… Με αυταπάρνηση και σκληρή δουλειά, καθημερινά δίνουν το δικό τους αγώνα «πολεμώντας» κάθε μορφή εγκληματικότητας.

Ναρκωτικά, λαθραία τσιγάρα, λαθρομετανάστες… Με αυταπάρνηση και σκληρή δουλειά, καθημερινά δίνουν το δικό τους αγώνα «πολεμώντας» κάθε μορφή εγκληματικότητας. Το τελευταίο καιρό, έχουν «σωθεί» αρκετοί ανήλικοι λαθρομετανάστες που βρέθηκαν στοιβαγμένοι και σε απίθανα σημεία κρυμμένοι στα φορτηγά… 
Όχι, δεν θα δεις σε κάποιο δελτίο ειδήσεων την δράση τους. Έχουν επιλέξει – για πολλούς και διάφορους λόγους – να κινούνται αθόρυβα, ίσως περισσότερο και για εθνικούς λόγους. Τα στελέχη όμως του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας στο νότιο λιμένα, καθημερινά δίνουν τον δικό τους αγώνα. Σκληρός αγώνας, ιδιαίτερα επικίνδυνος, καθώς δεν γνωρίζουν με ποιον ή ποιους θα βρεθούν αντιμέτωποι.
Στις φωτογραφίες που παρουσιάζει σήμερα ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ο BLUESKY, θα διαπιστώσει ο καθένας τις συνθήκες στις οποίες δουλεύουν, ανακαλύπτοντας τα απίστευτα «κόλπα» που σκαρφίζονται οι διακινητές για να περάσουν τα «προϊόντα» τους…
Λαθραία τσιγάρα και μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών είναι πλέον αντικείμενα «εύρεσης» σε καθημερινή βάση, ωστόσο τους τελευταίους μήνες, οι ΚΕΑτζήδες τα έχουν… χάσει, κυρίως με τους λαθρομετανάστες, αφού είναι χωμένοι σε απίθανα σημεία, με την ζωή τους να κινδυνεύει! Και δεν είναι τυχαίο πως υπήρχαν περιπτώσεις που – ευτυχώς – για τους μετανάστες, τους βρήκαν οι άνδρες των Ειδικών Δυνάμεων, διαφορετικά θα είχαν πεθάνει!
Οι λαθρομετανάστες, δε, είναι οι περισσότεροι ανήλικοι! Έχουν βρεθεί να είναι μέσα ακόμη σε φορτίο με βαμβακόσπορο που κάλλιστα θα μπορούσε να τους αφαιρέσει τη ζωή… Σε άλλες περιπτώσεις, ήταν χωμένοι σε σημεία φορτηγών που ύστερα από μεγάλες προσπάθειες των ανδρών του λιμενικού, μπόρεσα να βγουν!
Όσον αφορά τα ναρκωτικά που θέλουν να περάσουν οι διακινητές, είναι… παντού! Όπως θα δείτε, βρίσκονται στο εσωτερικό των λάστιχων αυτοκινήτων!
Οι προσπάθειες του συγκεκριμένου Σώματος γίνεται με ιδιαίτερη δυσκολία. Ωστόσο, οι άνδρες του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών είναι αποφασισμένοι να βάλουν STOP σε κάθε μορφή εγκληματικότητας. Και με τα μέχρι σήμερα αποτελέσματα, δείχνουν να το έχουν πετύχει!
Υ.Γ. Τις επόμενες ημέρες το BLUESKY θα φέρει στο φως αποκαλυπτικά video. Μείνετε… συντονισμένοι!

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ