Στην Ολομέλεια την Τρίτη ο Τσίπρας για το Κυπριακό

Τσίπρας

Ο πρωθυπουργός θα παραμείνει και σήμερα εκτός κυβερνητικών καθηκόντων -καθώς αναρρώνει ακόμα- έπειτα από την επέμβαση κήλης στην οποία υπεβλήθη την περασμένη Παρασκευή.

Εξ’ αυτού του λόγου ο αρχικός σχεδιασμός για την επίσκεψή του, σήμερα, στο υπουργείο εργασίας μετατίθεται είτε για το τέλος της εβδομάδας είτε για την επόμενη.

Στην Ολομέλεια αύριο ο Τσίπρας για το Κυπριακό
Ο κ. Τσίπρας, αύριο, θα ενημερώσει αύριο την Ολομέλεια για τις εξελίξεις γύρω από το Κυπριακό. Εξέλιξη, την οποία είναι προφανές ότι θα επιχειρήσει να εκμεταλλευτεί  για να φρενάρει τη δημόσια συζήτηση γύρω από την ατζέντα που βάζει η ΝΔ.

Επιπλέον, οι συννενοήσεις και οι επαφές που έχει για το εν λόγω θέμα παρά το ότι δεν δημοσιοποιούνται είναι συνεχείς.

Κοζάνη ο πρώτος «σταθμός»
Σειρά τέλος, παίρνουν οι πρωτοβουλίες για την παραγωγική ανασυγκρότηση. Ο κύκλος των 13 περιφερειακών συνεδρίων ανοίγει την Τετάρτη, με πρώτο σταθμό τη Δυτική Μακεδονία και συγκεκριμένα την πόλη της Κοζάνης.
Με ενδιαφέρον αναμένονται τα όσα θα πει ο πρωθυπουργός για τον πολιτικό σχεδιασμό για τη ΔΕΗ μετά τη συμφωνία. Τέλος, μαζί με τον πρωθυπουργό θα βρίσκονται πέντε παραγωγικοί υπουργοί και συγκεκριμένα οι:  Δημήτρης Παπαδημητρίου, Γιώργος Σταθάκης, Αλέξης Χαρίτσης, Ευάγγελος Αποστόλου και ο Κώστας Φωτάκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τυχαίο; «Έπεσε» η ιστοσελίδα του Ευγενίδειου που έκανε την επέμβαση ο Τσίπρας

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Πρόβλεψη από Eurasia – Πότε θα στήσει πρόωρες κάλπες ο Τσίπρας – Η παγίδα στον Κυριάκο

ΑΚΟΜΑ: Μετά το ναυάγιο στο Κυπριακό – Συγκαλεί το Εθνικό Συμβούλιο Εξωτερικής Πολιτικής ο Κοτζιάς