Έρχεται συνάντηση Τσίπρα-Τραμπ; – Όλες οι λεπτομέρειες

Τραμπ

Διπλωματικός πυρετός στο κυβερνητικό στρατόπεδο αφού το αμέσως επόμενο διάστημα ο πρωθυπουργός αναμένεται να πραγματοποιήσει διεθνείς επαφές με σειρά σημαντικών επισκέψεων στο εξωτερικό.

Από το Μέγαρο Μαξίμου, διαψεύδουν τις πληροφορίες για προγραμματισμένη συνάντηση Τραμπ-Τσίπρα στις 17 Οκτωβρίου. Ωστόσο, διπλωματικές πηγές παραδέχονται ότι «υπάρχουν επικοινωνίες κι ανοικτός δίαυλος ανάμεσα στις δυο πλευρές». Δεν αποκλείουν μάλιστα, να υπάρξει κατ’ ιδίαν συνάντηση των δυο αντρών «ακόμα και το Φθινόπωρο».

Στο μεταξύ, είναι γνωστό ότι η κυβέρνηση με βοηθητικό στοιχείο τη δοκιμαστική έξοδο της χώρας στις αγορές, έχει ριχτεί στο κυνήγι των επενδύσεων και προσβλέπει ιδιαιτέρως στη στήριξη των εταιρειών αλλά και των επιχειρηματιών της Ομογένειας, προκειμένου να επιτευχθεί η άμεση ανάκαμψη της οικονομίας.

Σε περίπτωση που πραγματοποιηθεί το τετ-α-τετ με τον Αμερικανό πρόεδρο, ο Αλέξης Τσίπρας θα έχει την ευκαιρία να θέσει εκ νέου το πάγιο αίτημα της ελληνικής πλευράς για τη ρύθμιση του ελληνικού χρέους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μετά τις διακοπές – Συνεδριάζει σήμερα το υπουργικό συμβούλιο υπό τον Αλέξη Τσίπρα

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Παρέμβαση Ρουβίκωνα στη διαμάχη Κυβέρνηση -ΔΟΛ: «Δεν ήμασταν εμείς»

ΑΚΟΜΑ: Θα συναντήσει την Φώφη – Σήμερα ανακοινώνει την υποψηφιότητά του για την Κεντροαριστερά ο Γιώργος Καμίνης