Αυτοί είναι ο βιαστής της 14χρονης κοπέλας και ο πατέρας της στην Κάλυμνο

Δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα, ύστερα από σχετική Διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Κω, τα στοιχεία ταυτότητας, οι φωτογραφίες καθώς και η ασκηθείσα ποινική δίωξη σε βάρος των δυο ανδρών, οι οποίοι συνελήφθησαν στις 16 Αυγούστου 2017 για τον κατ’ εξακολούθηση βιασμό 14χρονου κοριτσιού, στην Κάλυμνο.

Πρόκειται για τους:

– Ιωάννη Κουλιαμό του Πανορμίτη και της Βαρβάρας (67 ετών), γεννηθέντα την 18.09.1950 στην Κάλυμνο. Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα αδικήματα του βιασμού κατ’ εξακολούθηση, της αποπλάνησης παιδιού ηλικίας κάτω των 12, 14, και 15 ετών και της κατ’ εξακολούθησης και κατά συνήθεια ασέλγειας σε ανήλικο, ηλικίας κάτω των 10 και 15 ετών έναντι αμοιβής.

– Ελευθέριο Αγγελινάκη, του Πανορμίτη και της Καλλιόπης (41 ετών), γεννηθέντα την 03.08.1976 στην Κάλυμνο, σε βάρος του οποίου ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα αδικήματα της απλής συνέργειας κατ’ εξακολούθηση σε κατ’ εξακολούθηση και κατά συνήθεια ασέλγειας σε ανήλικο ηλικίας κάτω των 10 και 15 ετών έναντι αμοιβής και της σωματεμπορίας ανηλίκου από ανιόντα εξ αίματος συγγενή κατ’ εξακολούθηση.

Η υπόθεση σόκαρε την τοπική κοινωνία της Καλύμνου. Η έφηβη αποφάσισε να σπάσει τη σιωπή της, αφού είχε υποστεί για τέσσερα χρόνια το φρικτό βασανιστήριο. Ο ίδιος ο 41χρονος πατέρας της, την εξέδιδε για 5 έως 10 ευρώ.

Ο 67χρονος συνταξιούχος που συνελήφθη μαζί του, είναι ο άνδρας που την βίαζε δύο με τρεις φορές την εβδομάδα.

Η 14χρονη αποφάσισε να πάει στο Αστυνομικό Τμήμα Καλύμνου, συνοδευόμενη από δύο θείες της.

Σύμφωνα με όσα ισχυρίστηκε το παιδί ενώπιον των αστυνομικών, ο 67χρονος την πήρε από το σπίτι της που βρισκόταν μόνη, την οδήγησε σε χωράφι, όπου τη βίασε και της έδωσε 5 ευρώ. Μόλις επέστρεψε στο σπίτι ο πατέρας της, του είπε τι συνέβη κι εκείνος τη… συμβούλεψε να ξεχάσει το περιστατικό, διαβεβαιώνοντάς την ότι θα τακτοποιούσε ο ίδιος το θέμα με τον 67χρονο.

Όπως όμως κατήγγειλε η ανήλικη, ο 67χρονος συνέχισε να ασελγεί σε βάρος της σχεδόν 2 με 3 φορές κάθε εβδομάδα. Ειδικότερα, υποστήριξε ότι τη βίαζε και της άφηνε κάθε φορά 5 με 10 ευρώ, χρήματα τα οποία έδινε στον πατέρα της.

Στις απολογίες τους, τόσο ο πατέρας όσο και ο συνταξιούχος, υποστήριξαν ότι οι καταγγελίες της 14χρονης είναι ψευδείς.

Διαβάστε επίσης: «Μάχη» με τις φλόγες σε Αιτωλοακαρνανία και Μεγαλόπολη