Βίντεο καταγράφει τον εν ψυχρώ πυροβολισμό αστυνομικού! (video)

Σοκ προκαλεί ένα βίντεο από τη Βόρεια Καρολίνα των ΗΠΑ που δείχνει έναν Αφροαμερικανό να πυροβολεί σε απόσταση αναπνοής αστυνομικό.

Το συμβάν συνέβη την πρωτοχρονιά του 2016 και είδε τώρα το φως της δημοσιότητας, ενώ στο βίντεο φαίνεται ο 29χρονος Αφροαμερικανός να μιλάει στο τηλέφωνο, την ώρα που ο αστυνομικός του ζητάει να σταματήσει, απειλώντας με ένα teaser.

Σύμφωνα με την Daily Mail, ο αστυνομικός Κουίνσι Σμιθ είχε λάβει πληροφορίες από το αστυνομικό κέντρο πως υπήρχε ένας ύποπτος για την κλοπή ενός καταστήματος στην περιοχή και ο ίδιος ήθελε να ελέγξει τον 29χρονο.

Μάλιστα, ο αστυνομικός φορούσε γυαλιά με ενσωματωμένη κάμερα, η οποία και κατέγραψε καρέ- καρέ το περιστατικό.

Την ώρα, λοιπόν, που ο Κουίνσι Σμιθ έκανε νόημα στον άντρα να σταματήσει, ο ίδιος όχι μόνο δεν υπάκουσε στην εντολή του, αλλά έβαλε το χέρι στην τσέπη, έβγαλε το όπλο του και άρχισε να πυροβολάει προς το μέρος πατώντας 4 φορές την σκανδάλη.

Ο αστυνομικός γλίτωσε από θαύμα από τον θάνατο και έχοντας τραυματιστεί στα χέρια και στον λαιμό, κατάφερε να φτάσει μέχρι το περιπολικό του και να ειδοποιήσει το αστυνομικό κέντρο.

Στο βίντεο φαίνεται μάλιστα ο ίδιος να λέει στον ασύρματο «πείτε στην οικογένειά μου ότι τους αγαπώ», καθώς είχε δύο σπασμένους ώμους και είχε χτυπηθεί στον λαιμό.

Τελικά κάποιοι περαστικοί έφτασαν λίγο αργότερα στο πλευρό του και κάλεσαν ασθενοφόρο, ενώ ο αστυνομικός ανέφερε μόλις έγινε καλά πως τα 30 δολάρια που είχε δώσει για τα γυαλιά με κάμερα ήταν η καλύτερη επένδυση που είχε κάνει ποτέ του.

Όσο για τον δράστη, καταδικάστηκε σε 35 χρόνια κάθειρξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Διαβάστε επίσης: Φωτιά στο μετρό – Εκκενώθηκε σταθμός στο Λονδίνο (pics)