Είναι γεγονός – Ο Μπιόρν Ενγκελς ανήκει στον Ολυμπιακό

Ενγκελς

Οι μεταγραφικές εκπλήξεις συνεχίζονται. Χθες ήταν ο Ούρος Τζούρτζεβιτς ο οποίος έκλεισε και το βράδυ ήταν στην Αθήνα, σήμερα είναι σειρά του Μπιορν Ενγκελς!

Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες ο Ολυμπιακός τα βρήκε σε όλα με την Μπριζ και ο 23χρονος κεντρικός αμυντικός αποτελεί το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού κι αναμένεται στην Ελλάδα για να ολοκληρωθεί το τυπικό της υπόθεσης.

Μίλαμε για έναν παίκτη για τον οποίο τον Απρίλιο η Αρσεναλ τον είχε βάλει στον στόχαστρό της (υπήρχαν δημοσιεύματα που ήθελαν την ομάδα του Αρσεν Βενγκέρ να δίνει μέχρι και 12 εκατομμύρια λίρες), αλλά και το καλοκαίρι η Στόουκ επιθυμούσε διακαώς τον παίκτη (κι έφτασε μέχρι τα 8,5 εκατομμύρια λίρες σύμφωνα πάντα με τους Αγγλους). Tελευταία ομάδα που ενδιαφέρθηκε ήταν η Φούλαμ η οποία χθες «αποσύρθηκε από την περίπτωσή του».

Προφανώς γιατί ο Ολυμπιακός τις πρόλαβε. Οι «ερυθρόλευκοι» σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες κατάφεραν κι έπεισαν αρχικά τον 23χρονο κεντρικό αμυντικό (διεθνή με την U21 του Βελγίου) και μέχρι αργά χθες το βράδυ ήταν σε διαπραγματεύσεις με την Μπριζ. Οι δύο ομάδες τελικά τα βρήκαν (δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα ούτε από την Μπριζ, ούτε μέσα από τον Ολυμπιακό το ποσό της συμφωνίας) και ο Ολυμπιακός βάζει στο ρόστερ του Μπιόρν Ενγκελς.

Ο Ενγκελς αναμένεται μέσα στη μέρα στην Ελλάδα, προκειμένου να ολοκληρώσει το τυπικό μέρος της συμφωνίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στην Αθήνα ο Σιλά για τον Παναθηναϊκό – Υπογράφει σήμερα μονοετές συμβόλαιο

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Απίστευτη συμφωνία για τον Ολυμπιακό: Φήμες για τρελή πρόταση!

ΑΚΟΜΑ: Το πρόγραμμα της Ελλάδας στο Ευρωμπάσκετ 2017 – Οι μεταδόσεις και οι Όμιλοι