Επέστρεψε στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς

Στο δυναμικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανήκει από σήμερα και πάλι ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, ο οποίος υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους «κόκκινους διαβόλους».

Ο Σουηδός είχε τραυματιστεί σοβαρά την άνοιξη του 2017, με αποτέλεσμα να χάσει τον τελικό του Europa League και να μην ανανεώσει το συμβόλαιό του με τους «μπέμπηδες» στα τέλη της περιόδου, όπως μετέδωσε το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Ο 35χρονος επιθετικός πραγματοποίησε 46 συμμετοχές με την φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και πέτυχε 28 γκολ την σεζόν που μας πέρασε. Αποδεσμεύτηκε από το σύλλογο φέτος τον Ιούνιο, μετά την επέμβαση που έκανε στο γόνατό του, ωστόσο, εκτιμάται ότι μέχρι τα τέλη του έτους θα είναι πανέτοιμος. «Μετά τη συμβολή του την περασμένη περίοδο αξίζει την εμπιστοσύνη μας και θα παραμείνει ήρεμος έως ότου επιστρέψει», τόνισε μεταξύ άλλων ο Ζοζέ Μουρίνιο.

Ο ίδιος ο Ιμπραΐμοβιτς ανακοίνωσε πρώτος τη μεταγραφή του μέσω του διαδικτύου, ενώ λίγα λεπτά αργότερα ήρθε και η επιβεβαίωση από το βρετανικό σύλλογο. Ο Ζοζέ Μουρίνιο είπε ακόμη: «Είμαστε εξαιρετικά χαρούμενοι που η αποθεραπεία του πήγε θαυμάσια και που θα τον έχουμε και πάλι μαζί μας. Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι η παρουσία του θα είναι πολύ σημαντική στο δεύτερο μισό της σεζόν», ενώ όπως έγινε γνωστό ο παίκτης θα φορά την φανέλα με το νούμερο 10 (την φορούσε ο Ρούνεϊ, ενώ το 9 που φορούσε πέρυσι ανήκει στον Λουκάκου).

Στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας ο παίκτης είπε: «Ήταν από την αρχή και δική μου πρόθεση, αλλά και του συλλόγου να συνεχίσω. Δεν μπορώ να περιμένω για την ημέρα της επιστροφής μου στο Ολντ Τράφορντ. Αυτό θα γίνει όταν θα είμαι απολύτως έτοιμος. Δουλεύω σκληρά και αυτό θα συνεχίσω να κάνω μέχρι τη στιγμή της επιστροφής μου στα γήπεδα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Σκόρπισε» την Ριέκα και «κουνάει σεντόνι» ο Ολυμπιακός

Πριμ «μαμούθ» στους παίκτες του Ολυμπιακού από Μαρινάκη

«Ψυχρολουσία» στον Παναθηναϊκό – Κάταγμα υπέστη ο Λεκαβίτσιους