Επιχειρηματίας πλήρωσε τον ΕΝΦΙΑ για “Το Χαμόγελο του Παιδιού”

Ένας επιχειρηματίας από την Σαντορίνη πλήρωσε το ποσό των 70.335,24 ευρώ που είχε κληθεί να καταβάλει “Το Χαμόγελο του Παιδιού”.

Το ίδρυμα σε ανακοίνωση του ευχαριστεί τον επιχειρηματία και τονίζει ότι θα συνεχίσει να αγωνίζεται για τα δίκαια αιτήματά του σχετικά με την άδικη φορολογία που του επιβάλλεται κάθε χρόνο.

Δείτε αναλυτικά την ανάρτηση “Του Χαμόγελου του Παιδιού”:

“Ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον κύριο Δημήτρη Νικολούζο για την πληρωμή του ΕΝΦΙΑ.
Με μεγάλη μας χαρά δεχτήκαμε το τηλεφώνημα του κου Δημήτρη Νικολούζου από το Art Maisons στη Σαντορίνη, ο οποίος μας ανακοίνωσε ότι θα μας διαθέσει το ποσό των 70.335,24 ευρώ προκειμένου να πληρώσουμε τον ΕΝΦΙΑ. Το ποσό κατατέθηκε και η αγωνία μας έληξε. Ευχαριστούμε τον κον Νικολούζο για την ευαισθησία του και για την τεράστια προσφορά του. Εκτιμούμε πολύ την κίνηση αυτή αν και θα ήταν χρησιμότερο η προσφορά του να πάει απευθείας στα παιδιά και τις οικογένειές που στηρίζουμε.
Αξίζει να σημειωθεί ότι “Το Χαμόγελο του Παιδιού” θα συνεχίσει την κινητοποίηση για να εισακουστούν τα δίκαια αιτήματά του σχετικά με την άδικη φορολογία που του επιβάλλεται κάθε χρόνο μέχρι να βρεθεί μια οριστική λύση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κατατίθεται σήμερα στη Βουλή – Γεμάτο εκπλήξεις το νομοσχέδιο για τις νέες επικουρικές συντάξεις

Βιάζεται το ΔΝΤ – Το 2019 κι όχι το 2020 θέλει κι άλλη μείωση αφορολόγητου

«Τσεκούρι» έως 300 ευρώ το μήνα στις συντάξεις λόγω της προσωπικής διαφοράς!

ΕΝΦΙΑ 95.000 ευρώ καλούνται να πληρώσουν τα Παιδικά Χωριά SOS