Η ανάρτηση της Ράνιας Θρασκιά που… φώναζε τον χωρισμό (pic)

Θρασκιά

Η δημοσιογράφος/παρουσίαστρια Ράνια Θρασκιά κι ο οδοντίατρος Ανδρέας Φωτόπουλος χώρισαν μετά από εννέα χρόνια γάμου.

Την είδηση αποκάλυψε η Σάσα Σταμάτη στο “Secret” των Παραπολιτικών το περασμένο Σάββατο. Κι όμως, η παρουσιάστρια είχε προαναγγείλει ουσιαστικά τον χωρισμό της πριν από λίγες μέρες, μέσα από μια ανάρτηση στο instagram, όπου έγραφε τα εξής:

«Δεν συμβαίνει μόνο στη φύση. Μερικές φορές ξεσπούν και στη ζωή σου ακραία καιρικά φαινόμενα. Και αγωνιάς και φοβάσαι και προσπαθείς να προστατεύσεις ότι προστατεύεται και να σώσεις «οτιδήποτε, αν σώζεται» . Και καμιά φορά, το αποτέλεσμα δεν είναι αυτό που ήθελες. Ούτε αυτό που άξιζες, αν σκεφτείς πόσο πολύ προσπάθησες. Και απελπίζεσαι. Και νιώθεις ότι όλα τελειώσαν και ότι δεν έχεις πια άλλες δυνάμεις να συνεχίσεις. Να σηκωθείς ξανά. Ακριβώς αυτήν τη στιγμή, με την ψυχή στο πάτωμα και τα μάτια πιο υγρά από την βροχή, θυμήσου: Πάντα μετά την καταιγίδα, έρχεται η γαλήνη. Πάντα. Και επιστρέφουν με τόση φόρα οι καινούργιες ελπίδες που σε παρασύρουν στο αύριο. Και ξαναρχίζεις. Σαν να μην λύγισες ποτέ. Σαν να μην έχασες τίποτα. Κανέναν. Το ίδιο θα συμβεί και αυτήν τη φορά. θα δεις. Καληνύχτα».

Δείτε τη:

Δεν συμβαίνει μόνο στη φύση. Μερικές φορές ξεσπούν και στη ζωή σου ακραία καιρικά φαινόμενα. Και αγωνιάς και φοβάσαι και προσπαθείς να προστατεύσεις ότι προστατεύεται και να σώσεις “οτιδήποτε, αν σώζεται” . Και καμιά φορά, το αποτέλεσμα δεν είναι αυτό που ήθελες. Ούτε αυτό που άξιζες, αν σκεφτείς πόσο πολύ προσπάθησες. Και απελπίζεσαι. Και νιώθεις ότι όλα τελειώσαν και ότι δεν έχεις πια άλλες δυνάμεις να συνεχίσεις. Να σηκωθείς ξανά. Ακριβώς αυτήν τη στιγμή, με την ψυχή στο πάτωμα και τα μάτια πιο υγρά από την βροχή, θυμήσου: Πάντα μετά την καταιγίδα, έρχεται η γαλήνη. Πάντα. Και επιστρέφουν με τόση φόρα οι καινούργιες ελπίδες που σε παρασύρουν στο αύριο. Και ξαναρχίζεις. Σαν να μην λύγισες ποτέ. Σαν να μην έχασες τίποτα. Κανέναν. Το ίδιο θα συμβεί και αυτήν τη φορά. θα δεις. Καληνύχτα.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη raniathraskia (@raniathraskia) στις


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Βασιλικές» ανακοινώσεις… Τι έγραψε η Ελένη για τις αλλαγές στην εκπομπή της

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Κατερίνα Πλακίδα… Είναι η Ελληνίδα «Λάρα Κροφτ» του Λιμενικού; Ναι, είναι! (15 pics)

ΑΚΟΜΑ: Ασημίνα Ιγγλέζου: Η «πίσω όψη» που φέρνει το παράδεισο στους άνδρες… (11 pics)