Θύμα απαγωγής μοντέλο στο Μιλάνο – Οι απαγωγείς την πουλούσαν έναντι 300.000 ευρώ

Ένα μοντέλο από τη Βρετανία ταξίδεψε στο Μιλάνο για φωτογράφιση, αλλά τελικά έζησε έναν εφιάλτη, καθώς έπεσε θύμα απαγωγής.

Ο δράστης, που κράτησε την κοπέλα για μία εβδομάδα, ήθελε να την «πουλήσει» μέσω δημοπρασίας στο διαδίκτυο για 300.000 ευρώ, γράφει η Telegraph επικαλούμενη την ιταλική αστυνομία.

Ο ατζέντης που συνεργάζεται το μοντέλο στη Βρετανία, το οποίο δεν κατονομάστηκε, την έστειλε από το Παρίσι για φωτογράφιση στο Μιλάνο στις 11 Ιουλίου. Όταν όμως η κοπέλα έφτασε στο στούντιο, κοντά στον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό της πόλης, ο δράστης της έκαναν ένεση με ισχυρό αναισθητικό.

Ο απαγωγέας, που περιγράφηκε ως Βρετανο-Πολωνός, την κράτησε φυλακισμένη για επτά ημέρες, ενώ προσπαθούσε να την «πουλήσει» μέσω διαδικτύου, με τιμή έναρξης 300.000 ευρώ. Οταν την άφησε ελεύθερη, ο απαγωγέας απαίτησε 50.000 ευρώ και απείλησε να την σκοτώσει αν έκανε καταγγελία στην αστυνομία.

Την υπόθεση αποκάλυψε η Corriere della Sera και η αστυνομία του Μιλάνου επιβεβαίωσε τις λεπτομέρειες του σοκαριστικού συμβάντος στην Telegraph.

Ο λόγος που τελικά έκανε τον δράστη να την αφήσει ελεύθερη ήταν πως το μοντέλο είναι μητέρα. «Εχεις ένα παιδί δύο ετών και οι κανόνες μας εξαιρούν τις μητέρες», φέρεται να της είπε.

Ο απαγωγέας τελικά συνελήφθη, καθώς συνόδευσε το μοντέλο στο βρετανικό προξενείο στο Μιλάνο και σύμφωνα με την αστυνομία ομολόγησε. Τώρα, οι αρχές προσπαθούν να εντοπίσουν τους συνεργούς του.

Διαβάστε επίσης: Αρνητική η απάντηση της Γερμανίας στην Πολωνία για την καταβολή πολεμικών αποζημιώσεων