Οι τρεις Πακιστανοί, η εταιρία ετοίμων ενδυμάτων και ο Βαρουφάκης

Πακιστανοί

Όλοι σε αυτή την χώρα θυμόμαστε τις δηλώσεις του υπουργού της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ κυρίου Μάρδα ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ μας είχε πει πως μέσα από τη διαχείριση του μεταναστευτικού προσελκύουμε επενδυτές και μεγαλοκαταθέτες.

Μόνο που οι εν λόγω καταθέτες και επενδυτές επιλέγουν σοβαρά κράτη και όχι χώρες καφενεία όπως η Ελλάδα… Μια από αυτές τις περιπτώσεις είναι και αυτή που αποκαλύπτει το site BANKSTERS A.E. όπου σε όλο του το μεγαλείο διαφαίνεται το φαιδρό της πολιτικής σκηνής της χώρας σε όλα τα επίπεδα και πως ακόμη και οι Πακιστανοί σπάνε πλάκα με εμάς και με αυτούς που μας κυβερνάνε..

Την περίοδο λοιπόν όπου η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ αποφάσιζε να κάνει την απόλυτη πολιτική μεταστροφή και να ακυρώσει ακόμη και τα δημοψηφίσματα του ελληνικού λαού, εκείνη την περίοδο που όλη η Ευρώπη και τα διεθνή μέσα παίζανε τον τότε υπουργό οικονομικών κύριο Βαρουφάκη κι ο οποίος βρισκότανε υπό παραίτηση τρεις Πακιστανοί με έδρα το λονδίνο, αποφασίζανε να ασχοληθούν με την εμπορία ετοίμων ενδυμάτων. Το πρόβλημα τους ήταν τι ονομασία να δώσουν στην επιχείρηση τους έτσι ώστε να έχει εμπορική επιτυχία και έτσι αποφασίσανε να τη δώσουν την επωνυμία VEROUFAKIS LTD, ένα όνομα γνωστό και θα έκανε πάταγο στις Βρετανικές αγορές όπως θα δείτε παρακάτω…

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΟΜΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝΕ ΠΩΣ ΚΑΝΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΤΟΥΣ ΜΙΑ ΚΑΙ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΑΙ VEROUFAKIS ΑΛΛΑ VAROUFAKIS ΚΑΙ ΜΕ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΙΤΗΜΑ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΑΡΜΟΔΙΕΣ ΒΡΕΤΑΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΖΗΤΗΣΑΝΕ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΕΠΩΝΥΜΙΑΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΤΟΥΣ. ΔΕΙΤΕ ΤΟ

ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΟΙ ΜΕΤΟΧΟΙ ΤΗΣ ΕΝ ΛΟΓΩ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΚΑΙ ΠΟΙΑ Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥΣ;;; ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΚΑΤΑ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΑΡΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ.

ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΔΕΝ ΠΗΓΑΝΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ Η ΕΝ ΛΟΓΩ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ VAROUFAKIS LTD ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΜΕΤΑ ΕΚΛΕΙΣΕ ΣΥΜΦΩΝΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΩΝ ΑΡΜΟΔΙΩΝ ΒΡΕΤΑΝΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ KAI ME HMEΡΟΜΗΝΙΑ 21/3/2017.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΣΠΑΝΕ ΠΛΑΚΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ…