Επικός αγώνας: Ο Mayweather νίκησε τον McGregor και “έσπασε” το ρεκόρ του Ρόκι! (pics & video)

Στο 10ο γύρο ο Floyd Mayweather έβγαλε νοκ άουτ τον Conor McGregor πήρε την 50ή του νίκη και έκλεισε μια σπουδαία καριέρα παραμένοντας αήττητος, ξεπερνώντας τον Ρόκι Μαρτσιάνο!

Χαρακτηρίστηκε ο αγώνας του αιώνα και ως τέτοιος «μάζεψε» στις εξέδρες την… αφρόκρεμα των ΗΠΑ. Ανάμεσα τους, ενδεικτικά, ο «βασιλιάς» του NBA, Λεμπρόν Τζέιμς.

Το πάντρεμα δύο ξεχωριστών αθλημάτων (πυγμαχία και ΜΜΑ) έχοντας εκπροσώπους τους δύο κορυφαίους αθλητές τους στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, γεμίζοντας την «T-Mobile Arena» του Λας Βέγκας.

Ο Floyd Mayweather και ο Conor McGregor είχαν φροντίσει να καλλιεργήσουν το κλίμα για τη μεταξύ τους αναμέτρηση στο Λας Βέγκας. Και ανταποκρίθηκαν πλήρως στις προσδοκίες.

Μεγάλος νικητής ήταν ο Αμερικανός, που στα 41 του χρόνια κατάφερε να κάνει το 50-0 στην καριέρα του και έτσι να «σπάσει» το ρεκόρ του θρυλικού Ρόκι Μαρτσιάνο, που σταμάτησε να αγωνίζεται στο 49-0.

Ο Mayweather έδωσε χώρο στον αντίπαλό του για να κάνει το παιχνίδι του. Ο McGregor, πιο άπειρος από τον αντίπαλό του, έπεσε στην παγίδα.

Ο Ιρλανδός επιχείρησε στην αρχή να αιφνιδιάσει τον Αμερικανό. Αλλά εκείνος, τον έριξε στην παγίδα του. Τον άφησε να κάνει παιχνίδι κι όταν κατάλαβε ότι έχει κουραστεί, έκανε την αντεπίθεσή του.

Ο McGregor δεν μπορούσε πια να αντιδράσει και δεχόταν τα χτυπήματα του Mayweather χωρίς να «απαντά». Από τον 4ο γύρο, οι αντιστάσεις του Ιρλανδού είχαν καμφθεί.

Κατάφερε όμως να κρατήσει μέχρι τον 10ο γύρο. Ο Mayweather άρχισε να τον… χτυπά αλύπητα, αναγκάζοντας τον διαιτητή να παρέμβει. Έκρινε ότι ο Ιρλανδός δεν μπορούσε να συνεχίσει άλλο και διέκοψε το ματς, ανακηρύσσοντας νικητή τον Mayweather.

Αυτό ήταν το 27ο νοκ άουτ του Mayweather, το οποίο ήρθε με… αριστερό ντιρέκτ.  Το «κομπιούτερ» έσπασε το ρεκόρ που κρατούσε ο Ρόκι Μαρσιάνο εδώ και 50 χρόνια, με 49 νίκες. Βέβαια, ο Μαρσιάνο είχε αποσυρθεί στα 31 του χρόνια, κι ο Μayweather στα 40.

Αντίθετα απ’ ό,τι είχαν δείξει πριν από τον αγώνα τους, οι δυο αντίπαλοι αντάλλαξαν θερμά λόγια μετά το τέλος του ματς. Άλλωστε νικητές είναι και οι δυο. Ο Αμερικανός όχι μόνο παραμένει αήττητος αλλά θα «φουσκώσει» τον τραπεζικό του λογαριασμό. Το ίδιο και ο Ιρλανδός…

 

Διαβάστε επίσης: Απίστευτο! Νίκη στο 97′ για τη Μάντσεστερ Σίτι (pics & video)