Παραδόθηκε ο δράστης που είχε μαχαιρώσει τον 62χρονο στην Αχαΐα

Τέλος στο ανθρωποκυνηγητό που είχαν εξαπολύσει οι αστυνομικοί για να τον εντοπίσουν, έβαλε ο 45χρονος δράστης της απόπειρας ανθρωποκτονίας ενός 62χρονου συγχωριανού του στον συνοικισμό «Πανταζέικα» στην κοινότητα Κάλφα της Ερυμάνθειας Αχαΐας.

Μετά από διαπραγμάτευση του δικηγόρου του με τις αστυνομικές αρχές, παραδόθηκε αργά το βράδυ της Τρίτης στο αστυνομικό τμήμα Χαλανδρίτσας και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών με κατηγορίες για απόπειρα ανθρωποκτονίας και για παράβαση του νόμου για τα όπλα σε βαθμό κακουργήματος.

Την ίδια ώρα, το θύμα νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση αλλά εκτός κινδύνου στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Πάτρας.

Ο δράστης είχε κτηματικές διαφορές με τον 62χρονο, τον οποίο κατηγορούσε ότι είχε καταπατήσει το χωράφι του, κάτι που εκείνος αρνούνταν.

Το απόγευμα της Δευτέρας, ώρα ο 45χρονος επισκέφτηκε στο σπίτι του τον συντοπίτη του, διαπληκτίστηκαν και τον μαχαίρωσε εν ψυχρώ στον θώρακα.  Αμέσως μετά, έσπευσε να εξαφανιστεί.

Οι άνδρες του αστυνομικού τμήματος Ερυμάνθου που αναζήτησαν τον 45χρονο στο σπίτι του, βρήκαν σε κακή ψυχολογική κατάσταση την σύζυγό του και κατάσχεσαν δύο μαχαίρια κι ένα κυνηγετικό όπλο το οποίο ο δράστης κατείχε χωρίς άδεια.

Διαβάστε επίσης: Τεράστια έκταση με 1.512 δενδρύλλια κάνναβης ανακαλύφθηκε στην Κρήτη