“Πλακώθηκαν Αναστασοπούλου – Ζουράρις: “Καλά, τι βγήκατε να πείτε;”… “Άκου κυρία μου”… (video)

Τα… έχασε η Μαρία Αναστασοπούλου με τον Κώστα Ζουράρι! Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ, στις αλλεπάλληλες ερωτήσεις της για την πολική σκηνή, άκουγε τον υφυπουργό Παιδείας να της λέει συνεχώς το εξής: “Άκου κυρία μου, εγώ θα μιλήσω για τις αρμοδιότητες που έχω, δηλαδή τα σχολεία του εξωτερικού…”.

Μετά από ένα “πολιτισμένο καβγά”, όταν η Αναστασοπούλου τον ρώτησε τελικά για τα σχολεία του εξωτερικού. Και τι της είπε: “Με δικές μας προσπάθειες, σχολεία του εξωτερικού κατάφεραν να αποκτήσουν πισίνα και γυμναστήριο!”.

Από εκεί και μετά, ξεκίνησε ένα θερμό τετ α τετ, ωστόσο ο υφυπουργός Παιδείας ήταν ανένδοτος! Δεν μίλησε για την κυβέρνηση, δεν μίλησε για τα σχολεία που θα ανοίξουν, δεν μίλησε για τον Πάνο Καμμένο, απάντησε με προσλητικό τρόπο πως δεν είναι θέμα της δημοσιογράφου εάν μιλάει με… κανέναν στο υπουργείο κοκ.

Και η Μαρία Αναστασοπούλου, κουρασμένη πια, έκλεισε τη… συνέντευξη με μπόλικη δόση ειρωνείας: “Μα καλά, γιατί δεχτήκατε να μιλήσετε στην εκπομπή; Αφού δεν είπατε τίποτα… Τέλος πάντων, ήταν από τις καλύτερες… συνεντεύξεις που έχω κάνει! Η πιο ενδιαφέρουσα. Γεια σας”. Και αμέσως έπεσαν διαφημίσεις…