Συνέλαβαν το δολοφόνο μετά από επτά χρόνια στην Καβάλα!

Την εύλογη απορία, πως κατάφερνε να αποφεύγει τη σύλληψη επί επτά συναπτά χρόνια, συνεχίζει να προκαλεί ένας 35χρονος Έλληνας που σκότωσε μαζί με συνεργούς του έναν άνθρωπο στην Κέρκυρα τον Μάρτιο του 2010 και ζούσε ελεύθερος στην Καβάλα!

Εκεί τον βρήκαν οι αστυνομικοί της τοπικής Ασφαλείας, που ήξεραν ότι σε βάρος του είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης του ανακριτή Πλημμελειοδικών Κέρκυρας για ανθρωποκτονία από πρόθεση από κοινού, τον βρήκαν και του πέρασαν χειροπέδες.

Ο δολοφόνος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας, που διέταξε να κρατηθεί ώσπου να απολογηθεί στον ανακριτή για το έγκλημα που κατηγορείται ότι διέπραξε.

Στην Κάτω Αχαΐα, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας ένας 46χρονος από τη Ρουάντα, όταν διαπιστώθηκε από τον έλεγχο που του έγινε διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης της ανακρίτριας Πλημμελειοδικών Αθηνών για σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά.

Ο Αφρικανός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών, που έδωσε εντολή για την μεταγωγή του στην Αθήνα όπου θα απολογηθεί.

Διαβάστε επίσης: Πάτρα: Σε εξέλιξη φωτιά στο Μαζαράκι – τραυματίας ένας πυροσβέστης