Συναγερμός στην Πάτρα: Πυρπόλησε άλλα δυο οχήματα ο άγνωστος εμπρηστής

Ο μοναδικός ύποπτος για τους επανειλημμένους εμπρησμούς οχημάτων που έχουν αναστατώσει τα τελευταία 24ωρα τις συνοικίες της Πάτρας, αφέθηκε ελεύθερος καθώς δεν προέκυψαν στοιχεία σε βάρος του, ενώ κατά την διάρκεια που ανακρινόταν έγιναν άλλοι δυο εμπρησμοί!

Ο άγνωστος που ξεγλιστράει σαν χέλι από τις διωκτικές αρχές, πυρπόλησε ανενόχλητος το βράδυ της Τετάρτης ένα δίκυκλο και ένα αυτοκίνητο στην συνοικία του Αγίου Γεωργίου Λάγγουρα!

Οι φλόγες απείλησαν και ένα παρακείμενο σπίτι, το οποίο εκκενώθηκε από τους ενοίκους του. Τα δυο οχήματα καταστράφηκαν ολοσχερώς και τα κλιμάκια της Πυροσβεστικής επιβεβαίωσαν ότι έγιναν στόχος εμπρησμού.

Οι εμπρησμοί των αυτοκινήτων και των δικύκλων ξεκίνησαν το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής από την ευρύτερη περιοχή των Υψηλών Αλωνίων, ενώ έχουν καταγραφεί περιστατικά και σε συνοικίες της Πάτρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στελέχη της Πυροσβεστικής έχουν συλλέξει, με τη βοήθεια αστυνομικών, στοιχεία από τα σημεία των εμπρησμών, ώστε να μπορέσουν να φθάσουν στα ίχνη του δράστη ή των δραστών.

Πάντως, οι εμπρησμοί των αυτοκινήτων και δικύκλων έχουν προκαλέσει ανησυχία διότι, όπως έχει καταγραφεί μέχρι τώρα, ο δράστης ή οι δράστες δεν διστάζουν να βάζουν φωτιά σε οχήματα που είναι σταθμευμένα σε πυλωτές πολυκατοικιών ή σε γκαράζ μονοκατοικιών, αδιαφορώντας για τις συνέπειες σε περίπτωση επέκτασης.

Από τότε, έχει χτυπήσει τουλάχιστον οκτώ φορές, χωρίς οι αρχές  που ερευνούν για τον εντοπισμό του να καταφέρουν να τον βρουν.

Διαβάστε επίσης: Κρυφό οίκο ανοχής ανακάλυψαν αστυνομικοί στη Θήβα