Όνομα έκπληξη! Ποια αναλαμβάνει την «κομμένη ώρα» της Ελένης Μενεγάκη  

Αν μη τι άλλο, η φετινή χρονιά θα είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα τηλεοπτικά. Τόσο με την μάχη των ριάλιτι όσο και με τις καθημερινές ψυχαγωγικές εκπομπές. Ήδη, το team της Ελένης Μενεγάκη δουλεύει πυρετωδώς, έχοντας ένα πλάνο με νέες ιδέες και πολλές αλλαγές.

Όπως αυτή που ανακοίνωσε μέσω Twitter η παρουσιάστρια και αφορά στο «μάζεμα» της εκπομπής από τρεις σε δύο ώρες.

Αυτό όμως που δεν ήταν γνωστό είναι ποιος-α θα αναλάβει αυτή την κενή ώρα.

Ο Alpha ωστόσο ανακοίνωσε ότι εντάσσεται στο δυναμικό του ένα πολύ αγαπητό πρόσωπο της τηλεόρασης και του θεάτρου, που θα παρουσιάζει καθημερινό τηλεπαιχνίδι με μουσικά στοιχεία.

Όπως γράφει η εφημερίδα Realnews, οι ιθύνοντες του σταθμού αποφάσισαν να βάλουν τη Σμαράγδα Καρύδη απέναντι από τη Ζέτα Μακρυπούλια. Το νέο τηλεπαιχνίδι του Alpha θα μεταδίδεται καθημερινά στις 15:00, απέναντι από το Ρουκ Ζουκ του ΑΝΤ1.

Το μαγκαζίνο της Ελένης Μενεγάκη θα μεταδίδεται από τις 13:00 έως τις 15:00 και θα δίνει τη σκυτάλη στο μουσικό τηλεπαιχνίδι.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση του Alpha για την Σμαράγδα Καρύδη: «Αν τα τραγούδια έχουν τις νότες, η Σμαράγδα Καρύδη έχει τον ρυθμό μέσα της!

Φιλικά, αυθόρμητα, με τον μοναδικό τρόπο που έχει να γίνεται η ψυχή της παρέας, η δημοφιλής ηθοποιός μάς κλείνει το μάτι, κάνει τις ερωτήσεις και βάζει μουσική στις μέρες μας.

Ένα νέο μουσικό παιχνίδι έρχεται καθημερινά, από το φθινόπωρο, στον Alpha».

Διαβάστε επίσης: Το “αιώνιο” καυτό καλοκαίρι της Μαίρη Συνατσάκη