Τι τρέχει με τον… Giannis;

Σαν να μη μας τα λέει καλά η ΕΟΚ με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τη συμμετοχή του (;) στην προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών. Τρεις μέρες πριν το τουρνουά της Πάτρας εντελώς ξαφνικά δηλώθηκε… τραυματίας στο γόνατο και έχασε και τα δυο φιλικά στο γήπεδο-σάουνα της Πάτρας (ευτυχώς δηλαδή γιατί κινδύνευε με τραυματισμό στο ολισθηρό από τον ιδρώτα παρκέ).

Τρεις μέρες πριν η ομάδα πάει στο Λονδίνο για φιλικά με τους Βρετανούς διαρρέει ότι θα πάει στη Σανγκάη για εκδήλωση του ΝΒΑ. Μόνο που το ΝΒΑ δεν έχει καμία σχέση με ένα τουρνουά μπάσκετ το οποίο ο “Greek Freak” θα δώσει το παρόν ως επίσημος προσκεκλημένος (προφανώς με το αζημίωτο).

Και για το οποίο ο ίδιος πρωταγωνίστησε σε βίντεο στο YouTube στις 4 Ιουλίου προαναγγέλλοντας την παρουσία του εκεί. Γεγονός που είχε καταγράφει τότε από πολύ μικρή μερίδα των ΜΜΕ. Προφανώς στην ΕΟΚ δεν έχουν ίντερνετ για να ενημερώνονται…

Και τέλος. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του contra.gr, μια ώρα πριν το φιλικό με τη Σερβία, δηλώνεται ξανά τραυματίας στο γόνατο. Αποτέλεσμα; Από τα έξι πρώτα φιλικά της Εθνικής θα έχει αγωνιστεί μόλις στο ένα!

Μήπως κάποιος από την Ομοσπονδία θα έπρεπε να δώσει εξηγήσεις για όλα τα παραπάνω;