Το πριγκιπικό ζεύγος Παύλος και Μαρί Σαντάλ κάνει διακοπές στη Μύκονο!

Τη λατρεία τους για την Ελλάδα δεν κρύβουν ο Παύλος και η Μαρί Σαντάλ που κάθε καλοκαίρι επισκέπτονται τη χώρα μας για να απολαύσουν τις καλοκαιρινές διακοπές τους και να ζήσουν τις σπάνιες ομορφιές των περιοχών της.

Και όπως πάντα, η Μύκονος δεν λείπει ποτέ από τις καλοκαιρινές διακοπές της οικογένειας του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ, καθώς το ζευγάρι απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα του νησιού σχεδόν κάθε χρόνο, ενώ φέτος ταξίδευσαν μαζί τους και τα παιδιά.

Φυσικά, χαίρονται και τη νυχτερινή ζωή του κοσμοπολίτικου προορισμού. Η κάμερα του Mykonos Live TV συνάντησε τον Παύλο να περπατά στα σοκάκια της βασίλισσας των Κυκλάδων, εκεί όπου γνωστοί επιχειρηματίες, διάσημοι DJ, γνωστούς σχεδιαστές μόδας και μοντέλα συνεχίζουν ακάθεκτοι να γεμίζουν ασφυκτικά κάθε γωνιά του νησιού.

Ο πρωτότοκος γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και της σύζυγού του Άννας Μαρίας, μαζί με την παρέα του και την σύζυγό του Μαρί Σαντάλ απόλαυσαν την βόλτα τους στα γραφικά Ματογιάννια.

Δεν παρέλειψαν βέβαια να ανεβάσουν και μερικά χαρακτηριστικά στιγμιότυπα από τις διακοπές τους στον λογαριασμό τους στα social media.

Διαβάστε επίσης: Παγκόσμιο ενδιαφέρον για τη μοναδικότητα της ελληνικής…σφυριχτής γλώσσας!