Το τελευταίο αντίο στη Ζωή Λάσκαρη (pics & video)

Αυλαία σήμερα για την Ζωή Λάσκαρη, την σπουδαία ηθοποιό του κινηματογράφου και του θεάτρου που έφυγε ξαφνικά από την ζωή στα 73 της χρόνια.

Η οικογένειά της και όσοι την αγάπησαν αληθινά, λένε το τελευταίο αντίο στην εκκλησία του Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτου στο Κολωνάκι.

Η ταφή θα γίνει στο Α Νεκροταφείο. Τραγικές φιγούρες οι δυο κόρες της, η εγγονή της και ο σύζυγός της Αλέξανδρος Λυκουρέζος.

Η Ζωή Λάσκαρη, σφράγισε μια ολόκληρη εποχή του ελληνικού κινηματογράφου με τις ερμηνείες της αλλά και οι ρόλοι που έπαιξε στο θέατρο που υπεραγαπούσε άφησαν εποχή.

Από νωρίς ο ναός του Διονυσίου Αεροπαγίτου κατακλύστηκε από στεφάνια ενώ πλήθος κόσμου βρίσκεται εκεί για να την αποχαιρετήσει.

Ανάμεσά τους καλλιτέχνες, φίλοι της ηθοποιού από την εποχή του κινηματογράφου όπως η Νόνικα Γαληνέα, συνεργάτες από το θέατρο όπως η Βέρα Κρούσκα, εκπρόσωποι του πολιτικού κόσμου όπως ο Ευάγγελος Βενιζελος και ο Παναγιώτης Κουρουμπλής, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας αλλά και ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος ο οποίος μάλιστα έγινε δεκτός με χειροκροτήματα, βρίσκονται εκεί για να την αποχαιρετήσουν.

Πηγή: Φίλοι καλλιτέχνες, συγγενείς, εκπρόσωποι του πολιτικού κόσμου λένε αυτή την ώρα το τελευταίο αντίο στην Ζωή Λάσκαρη [εικόνες] | iefimerida.gr

Δείτε και τα βίντεο από το Newsit:

Διαβάστε επίσης: Ζάκυνθος: Τον εκτέλεσε μεσημεριάτικα στη μέση του δρόμου!