Τρόμος στον Κορυδαλλό – “Αδέσποτη” σφαίρα χτύπησε 29χρονη σε καφετέρια! (video)

Σφαίρα

Ένα ακόμη σοκαριστικό περιστατικό με «αδέσποτη» σφαίρα σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης στην Αττική, με θύμα μια 29χρονη γυναίκα.

Το περιστατικό συνέβη γύρω στις 11:25 το βράδυ, όταν ξέσπασε καβγάς μεταξύ ατόμων έξω από κομμωτήριο στην πλατεία Ελευθερίας (στην οδό Ταξιαρχών 16) του οποίου ιδιοκτήτης είναι ένας Αρμένιος, με αποτέλεσμα να πέσουν πυροβολισμοί. Μία από τις σφαίρες χτύπησε την 29χρονη γυναίκα η οποία βρισκόταν στη διπλανή καφετέρια και δεν είχε σχέση με τη συμπλοκή. Δύο από τις σφαίρες που έπεσαν κατέληξαν στη βιτρίνα του κομμωτηρίου.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η σφαίρα βρήκε την 29χρονη στην κοιλιακή χώρα και στο «Αττικό» Νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε αμέσως μετά τον τραυματισμό, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, βρίσκεται εκτός κινδύνου και νοσηλεύεται διασωληνωμένη.

Την υπόθεση έχει αναλάβει το Τμήμα Ανθρωποκτονιών και σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικοί έχουν ήδη συλλέξει πέντε με έξι κάλυκες από το σημείο και υλικό από τις κάμερες ασφαλείας της περιοχής. Η αστυνομία πραγματοποιεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη.

Δείτε το βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες των απατεώνων που αγόραζαν ΙΧ με πλαστά εμβάσματα

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Στο σκαμνί ξανακάθεται ο Γκίκας Χαρδούβελης για το Πόθεν Έσχες

ΑΚΟΜΑ: Με «ηλιακό» δένδρο φορτίζουν κινητά και τάμπλετ στην Σίφνο