Φόβοι για εγκλωβισμένη γυναίκα σε σπίτι στο Καπανδρίτι – Εκκενώθηκε και μοναστήρι!

Φόβοι για μια εγκλωβισμένη, λόγω της φωτιάς, γυναίκα, μέσα στο σπίτι της στο Καπανδρίτι εκφράζονται τα τελευταία λεπτά από τον πρόεδρο πρόεδρος της κοινότητας Καπανδριτίου Μιχάλης Ντάσης.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στο ΣΚΑΪ, ανέφερε ότι επικοινώνησε μαζί του ο σύζυγος μιας γυναίκας δηλώνοντάς του ότι η σύζυγός του είναι στο σπίτι τους στην οδό Βάρναλη στο Καπανδρίτι, δεν μπορεί να επικοινωνήσει μαζί της και εξέφρασε φόβους ότι έχει εγκλωβιστεί εκεί, από τη φωτιά.

Όπως ανέφερε, πολλά σπίτια απειλούνται από τον πύρινο εφιάλτη, ενώ υπάρχουν αναφορές ότι υπάρχει μια εγκλωβισμένη γυναίκα επί της οδού Βάρναλη.

Μάλιστα όπως τόνισε, πολλοί αρνούνται να φύγουν από τα σπίτια τους. Κυρίως οι μεγάλοι άνθρωποι προσπαθούν να σώσουν ό,τι μπορούν.

Επίσης πρόσθεσε, πως μόνο δύο ελικόπτερα επιχειρούν αυτή τη στιγμή στην περιοχή. “Δεν φτάνουν μόνο αυτά τα ελικόπτερα. Βοηθούν και εθελοντές. Ο αέρας είναι πολύ δυνατός και η κατάσταση είναι τραγική”.

Ο κ. Ντάτσης απηύθυνε έκκληση να έρθει βοήθεια από τους υπόλοιπους δήμους αλλά και τα εναέρια μέσα που αυτή την στιγμή δεν επιχειρούν στην περιοχή.

Τέλος, Οι φλόγες έχουν φτάσει στο μοναστήρι της Ιεράς Μονής Αναγεννήσεως και οι πυροσβέστες προσπαθούν να απομακρύνουν την φωτιά από εκείνο το σημείο. Για το λόγο αυτό το μοναστήρι της περιοχής έχει εκκενωθεί…

 

Διαβάστε επίσης: Στις 25 Αυγούστου καταβάλλεται το κοινωνικό επίδομα