Εθνική Ελλάδας: Κάλεσε Μπουχαλάκη ο Σκίμπε!

Γνωστές έγιναν οι επιλογές του Μίχαελ Σκίμπε για τους δυο αγώνες της Εθνικής Ελλάδας με Εσθονία και Βέλγιο, για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018.

Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά στην αποστολή της Εθνικής Ελλάδας, για τις αναμετρήσεις κόντρα στην Εσθονία και το Βέλγιο.

Ο Μίχαελ Σκίμπε επέλεξε μια αποστολή με 27 παίκτες για τα δυο παιχνίδια. Ο Κώστας Μήτρογλου δεν θα αγωνιστεί στο ματς με την Εσθονία, αφού βρίσκεται στο στάδιο αποθεραπείας, ενώ ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος είναι τιμωρημένος για την συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Άξιο αναφοράς, πως αναμένεται να προστεθεί ένας ακόμα ποδοσφαιριστής και πιο συγκεκριμένα τερματοφύλακας, αφού ανακοινώθηκαν μόνο οι Καρνέζης – Καπίνο.

Η ενημέρωση από το σάιτ της ΕΠΟ

“O κ. Μίκαελ Σκίμπε ανακοίνωσε τα ονόματα των διεθνών για τους αγώνες της Εθνικής Ομάδας με την Εσθονία (Πέμπτη 31 Αυγούστου 2017, “Γ. Καραϊσκάκης”, 21:45) και το Βέλγιο (Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου 2017, “Γ. Καραϊσκάκης”, 21:45) στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018.

Οι παίκτες στους οποίους απηύθυνε πρόσκληση ο ομοσπονδιακός τεχνικός είναι οι εξής:

Καρνέζης, Καπίνο, Μανωλάς, Κ. Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος, Ρέτσος, Τοροσίδης, Σιώπης, Τζαβέλλας, Σταφυλίδης, Λυκογιάννης, Μανιάτης, Σάμαρης, Ζέκα, Ταχτσίδης, Τζιόλης, Κουρμπέλης, Μάνταλος, Γιαννιώτας, Φορτούνης, Μπουχαλάκης, Μπακασέτας, Δώνης, Μήτρογλου, Βέλλιος, Διαμαντάκος. Σημειώνεται ότι η αποστολή της Εθνικής Ομάδας θα συμπληρωθεί από επιπλέον τερματοφύλακα.

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα εναντίον της Εσθονίας (2 κίτρινες κάρτες).

Ο Κώστας Μήτρογλου, που υποβάλλεται σε θεραπεία εξαιτίας του πρόσφατου τραυματισμού του, θα ενταχθεί στην αποστολή στις 31 Αυγούστου 2017.”

Διαβάστε επίσης: «Ξύλο της αρκούδας» ανάμεσα σε οπαδούς Πανηλειακού και Παναχαϊκής – Την «πλήρωσαν» οι αστυνομικοί