6 μήνες φυλακή σε δημοσιογράφο επειδή άσκησε κριτική στο Ισλάμ (vid)

Ένας δημοσιογράφος στη Γερμανία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 6 μηνών με αναστολή, επειδή δημοσίευσε μια φωτογραφία στην προσωπική του σελίδα στο facebook λέγοντας παράλληλα ότι το Ισλάμ είναι μια φασιστική ιδεολογία.

Ο Michael Stürzenberger, ο οποίος προηγουμένως κατηγόρησε την κυβέρνηση για την κατασκευή ενός μεγάλου τζαμιού στο Μόναχο, δημοσίευσε μια φωτογραφία στο Facebook που δείχνει τον Αμίν αλ-Χουσεΐνι, τον Μεγάλο Μουφτή της Ιερουσαλήμ, σε χειραψία με ανώτερο αξιωματικό των Γερμανών κατά τη διάρκεια του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου.

H φωτογραφία συνοδεύτηκε και από ένα κείμενο στο οποίο ο Stürzenberger έγραψε ότι “το Ισλάμ είναι μια φασιστική ιδεολογία “και ότι “η πολιτική ορθότητα δεν το δέχεται αυτό”.

Ο Stürzenberger συνέκρινε επίσης το Κοράνι με το “Αγών μου” του Χίτλερ.
Για αυτό το “έγκλημα”, ο δημοσιογράφος καταδικάστηκε με ποινή φυλάκισης 6 μηνών και με 100 ώρες κοινωφελούς εργασίας, σύμφωνα με το infowars.com.

Ο Stürzenberger καταδικάστηκε με το σκεπτικό της «προπαγάνδας για αντι-συνταγματικές οργανώσεις» ενώ ο εισαγγελέας τον κατηγόρησε για «υποκίνηση μίσους προς το Ισλάμ» και «για εξολόθρευση του Ισλάμ» επειδή δημοσίευσε την ιστορική φωτογραφία για να δείξει ότι οι Ναζί συνεργάστηκαν με τις μουσουλμανικές κυβερνήσεις κατά τη διάρκεια του Β’ Π.Π.

Το δικαστήριο διαπίστωσε επίσης ότι ο Stürzenberger ότι η φωτογραφία που δημοσίευσε παραπέμπει σε ένα βιβλίο με τίτλο «Ισλαμικός φασισμός», που γράφτηκε από τον Αιγύπτιο πολιτικό επιστήμονα Hamed Abdel-Samad, προέτρεπε σε «παραβίαση της δημόσιας ειρήνης».

Σύμφωνα με τον Stürzenberger, αν επικρίνει ξανά το Ισλάμ εντός του ορίου της αναστολής, θα καταδικαστεί σε τρεισήμιση χρόνια και θα πάει φυλακή.
“Αυτό είναι παράλογο, αλλά δυστυχώς δεν είναι ψεύτικα νέα”, δήλωσε ο Stürzenberger, συγκρίνοντας την κατάσταση με την Βόρειο Κορέα.

Επιτρέπεται η κριτική άλλων θρησκειών, όπως ο Χριστιανισμός, ο Ινδουισμός ή ο Βουδισμός, επισημαίνει ο Stürzenberger, αλλά όχι στον Ισλαμισμό.

“Παραφροσύνη! Φυσικά μπορείτε να πείτε ότι σας αρέσει για τις χριστιανικές θρησκείες, τότε δεν απειλείτε η ειρήνη” δήλωσε.

Η καταδίκη αυτή είναι ένα ακόμα παράδειγμα της αυταρχικής γερμανικής στάσης υπέρ του ισλαμισμού και των μουσουλμάνων με το πρόσχημα της “πολιτικής ορθότητας”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Στο έλεος των μουσουλμάνων η Σουηδία: «Βοηθήστε μας…» (Βίντεο)

Έχει σειρά η Ιταλία; Σε ύψιστη επιφυλακή η αστυνομία μετά την τρομοκρατική επίθεση στην Ισπανία

Θα ισοπέδωναν τη Βαρκελώνη – Ετοίμαζαν τριπλό χτύπημα οι τζιχαντιστές