Daily Mail: Η Μέρκελ κάνει πεζοπορία με τα ίδια ρούχα εδώ και 5 χρόνια

Στα βουνά της βόρειας Ιταλίας για διακοπές βρίσκεται ξανά η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ μαζί με τον σύζυγό της και όπως φαίνεται δεν επέλεξε μόνο τον ίδιο προορισμό αλλά και τα ίδια ακριβώς ρούχα που πρωτοφόρεσε το 2013. 

Η Γερμανίδα καγκελάριος, στο μικρό διάλειμμα από τα καθήκοντά της, περνάει τις διακοπές της κάνοντας πεζοπορία.

Όπως παρατήρησε μάλιστα η Daily Mail, η Μέρκελ τα τελευταία πέντε χρόνια, από το 2013 δηλαδή μέχρι και σήμερα, για την πεζοπορία προτιμά το ίδιο σύνολο ρούχων και συγκεκριμένα ένα καρό κόκκινο πουκάμισο με ένα ανοιχτό μπεζ παντελόνι πεζοπορίας. Ο φωτογραφικός φακός και τα φωτογραφικά ντοκουμέντα αδιάψευστος μάρτυρας.

Πάντως η 63χρονη καγκελάριος δεν φαίνεται να νοιάζεται και πολύ γι’ αυτό και απολαμβάνει τις διακοπές της στο πλευρό του 68χρονου συζύγου της κάνοντας ένα διάλειμμα από το φορτωμένο πρόγραμμά της.

Ο διεθνής τύπος πάντως σχολιάζει πως η αγάπη της Μέρκελ για τα ίδια ρούχα θυμίζει την εμμονή που είχε ο πρώην Βρετανός πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον ο οποίος εμφανιζόταν με το ίδιο ακριβώς μπλε μπλουζάκι πόλο στην απογευματινή του βόλτα με τη σύζυγό του Σαμάνθα.

Διαβάστε επίσης: Τέλος ο πρίγκιπας Φίλιππος – Δεν θα κάνει άλλες δημόσιες εμφανίσεις

Μην χάσετε: Κιμ Γιονγκ Ουν: Λιώνει στο πορνό και παίζει πολεμικά παιχνίδια!

Ακόμα: Σοκ στο Μπαγκλαντές: Μοντέλο 22 ετών κρεμάστηκε κατά τη διάρκεια βιντεοκλήσης