Ανατροπή με το “Ράδιο Αρβύλα” – Τι θα συμβεί με την εκπομπή του Αντώνη Κανάκη

Αρβύλα

Πολλά ακούγονται τις τελευταίες ώρες για το “Ράδιο Αρβύλα” και το κανάλι του Αμαρουσίου, από όπου προβάλλεται εδώ και πολλά χρόνια.

Το δεδομένο είναι πως μετά από συζητήσεις του Γιάννη Λάτσιου με τον Αντώνη Κανάκη τις προηγούμενες εβδομάδες, αποφασίστηκε να υπάρχει μεγαλύτερη συχνότητα από πέρυσι της παρουσίας του Κανάκη και της ομάδας του στο κανάλι, με βασικό στόχο να είναι στον αέρα κάθε Δευτέρα. Απλά η εκπομπή που θα παρουσιάζουν σε εβδομαδιαία βάση θα είναι ένα νέο κόνσεπτ με νέο όνομα. Θα είναι μια σχολιαστική και πάλι σατυρική εκπομπή που θα θυμίζει πολύ στο περιεχόμενο, το ύφος και την αισθητική το Ράδιο Αρβύλα, αλλά θα είναι ένα καινούργιο κόνσεπτ που θα προβάλλεται στην ώρα του Ράδιο Αρβύλα.

Το Ράδιο Αρβύλα ωστόσο όπως το ξέραμε και με τον ίδιο τίτλο κάποιες Δευτέρες τη σεζόν (πιθανότατα μια φορά το μήνα) θα αντικαθιστά το νέο κόνσεπτ για το οποίο ακόμα δεν υπάρχει σαφή εικόνα και όνομα εκπομπής.

Γιατί ο Θεσσαλονικιός δημοσιογράφος και παραγωγός σε συνεννόηση με το διευθυντή προγράμματος και επικοινωνίας του ομίλου προχώρησαν σε μια τέτοια συμφωνία; Η αλήθεια είναι πως ο Αντώνης από πέρυσι έχει εκφράσει πως αυτό που βλέπει ο κόσμος στον αέρα μέσα από το “Ράδιο Αρβύλα” έχει τεράστιο όγκο δουλειάς που είναι δύσκολο να διεκπεραιωθεί όπως θέλει η ομάδα ώστε να μπορεί να βγαίνει σε εβδομαδιαία βάση. Το νέο κόνσεπτ ενδεχομένως θα έχει μικρότερες απαιτήσεις σε παραγωγή βίντεο κι αυτό θα καθιστά εφικτή την εβδομαδιαία συχνότητα που επιθυμεί ο ΑΝΤ1.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των υπεύθυνων του σταθμού, όλα θα οριστικοποιηθούν μέσα στο επόμενο 20ήμερο και προβλέπεται αρχές Νοεμβρίου το νέο κόνσεπτ του Κανάκη να βγει στον τηλεοπτικό αέρα.

Πηγή: www.peoplegreece.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στη φωλιά των ΚουΚου: Αυτό είναι το νέο πρόσωπο που θα στελεχώσει την εκπομπή

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Αλλαγή ρόλου για πολλά πρόσωπα του Alpha – Δείτε τα τρέιλερ του καναλιού (videos)

ΑΚΟΜΑ: Στα κλαδιά (γυμνή) η Κιμ Καρντάσιαν – Δείτε τη (pic)