Άκυρο Μητσοτάκη σε Τραγάκη – Δεν θα είναι υποψήφιος ο γιος του

Ακαριαία ήταν η αντίδραση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, σε συνέντευξη που παραχώρησε ο βουλευτής του κόμματος, Γιάννης Τραγάκης, μέσω της οποίας ανακοίνωσε την πρόθεσή του να αποχωρήσει από την πολιτική…διορίζοντας ως αντικαταστάτη το γιό του. Ο κ. Μητσοτάκης αποφάσισε να μην είναι υποψήφιος στις επόμενες βουλευτικές εκλογές ο Παναγιώτης Τραγάκης, την ώρα που η οδός Πειραιώς στέλνει ξεκάθαρο μήνυμα προς εκείνα τα στελέχη που θα επιχειρήσουν να προκαταλάβουν τις αποφάσεις του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης και των γαλάζιων οργάνων, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

“Με αφορμή πρόσφατη συνέντευξη του βουλευτή Β’ Πειραιά της Νέας Δημοκρατίας, Ιωάννη Τραγάκη, ο οποίος προεξόφλησε την υποψηφιότητα του γιου του, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης αποφάσισε ότι ο Παναγιώτης Τραγάκης δεν θα είναι υποψήφιος βουλευτής στις προσεχείς εθνικές εκλογές. Δεν θα συμπεριληφθεί στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας όποιος προκαταλαμβάνει τις αποφάσεις του προέδρου και των αρμοδίων οργάνων του κόμματος”, τόνισε η ανακοίνωση που εξέδωσε πριν λίγα λεπτά το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Η αναφορά του κ. Τραγάκη, που αποτέλεσε… κόκκινο πανί για τη Νέα Δημοκρατία, πραγματοποιήθηκε σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα “Παραπολιτικά” το προηγούμενο Σάββατο. “Έχω πάρει ήδη την απόφασή µου, την οποία έχω γνωστοποιήσει στον πρόεδρο του κόμματος και την έχει αποδεχτεί. Στις επόμενες εκλογές, υποψήφιος, αντί για μένα, στη Β’ Περιφέρεια Πειραιά -που με τίμησε από το 1974 και έτσι είμαι ο αρχαιότερος βουλευτής του ελληνικού Κοινοβουλίου, έχοντας εκλεγεί 13 φορές- θα είναι ο γιος μου, Παναγιώτης, ο οποίος είναι διδάκτωρ πολιτικός μηχανικός και έχει πέντε παιδιά”, σημείωσε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο Θεοδωράκης για το νέο σχήμα της Κεντροαριστεράς και η σπόντα για Τσίπρα-Καμμένο

Ξεσηκώθηκαν οι «53» του ΣΥΡΙΖΑ κατά Τσίπρα για τον Ανδρέα Παπανδρέου

Θεοχαρόπουλος για ηγεσία Κεντροαριστεράς: «Δεν θα εμπλακώ στη διαδικασία των υποψηφιοτήτων»

Αποχωρεί από την πολιτική ο Τραγάκης – Θα τον «αντικαταστήσει» ο γιος του