Γάτσιος και Πόντας κατέθεσαν υποψηφιότητα για την ηγεσία της Κεντροαριστεράς (pics)

Αυξάνονται και πληθαίνουν οι υποψήφιοι μνηστήρες για τη θέση του επικεφαλής της Κεντροαριστεράς, καθώς τη δική του συμμετοχή ανακοίνωσαν Γάτσιος και Πόντας, ανεβάζοντας το συνολικό αριθμό των διεκδικητών στους… 9!

Ο πρώην πρύτανη του Οικονομικού Πανεπιστημίου Κωνσταντίνου Γάτσιου, κατέθεσε πριν από λίγο την υποψηφιότητά του στην Ανεξάρτητη Επιτροπή, υπό τον καθηγητή Ν. Αλιβιζάτο.

Νωρίτερα, είχε κατατεθεί η όγδοη υποψηφιότητα του Απόστολου Πόντα, επικεφαλής της κίνησης ΕΔΕΜ.

Υπενθυμίζεται ότι ο 7 υποψήφιος είναι ο ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης,  ο οποίος ανακοίνωσε την υποψηφιότητά για τη διεκδίκηση της ηγεσίας του νέου πολιτικού φορέα της Κεντροαριστεράς.

Στο μεταξύ, την πρώτη του ανοιχτή ομιλία μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του για την ηγεσία του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς, προετοιμάζει το επιτελείο του Σταύρου Θεοδωράκη

Ο επικεφαλής του Ποταμιού, θα μιλήσει την Κυριακή, στις 6.30 το απόγευμα στο  αμφιθέατρο του 9.84, στο Γκάζι.

Από εκεί, αναμένεται να παρουσιάσει την πολιτική πλατφόρμα με την οποία θα πορευτεί μέχρι και την 5η Νοεμβρίου, όπου και θα αποτελέσει την βάση πάνω στην οποία θα βαδίσει η παράταξη, αν είναι εκείνος ο νικητής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Στ.Θεοδωράκης θα κρατήσει αποστάτης τόσο από την Νέα Δημοκρατία, όσο και από τον ΣΥΡΙΖΑ, θέτοντας ως στόχο για τις επόμενες εκλογές ποσοστό διψήφιο.

Επίσης, αναμένεται να απευθύνει ένα μαζικό κάλεσμα συμμετοχής στους πολίτες που αυτοπροσδιορίζονται πολιτικά από σοσιαλδημοκράτες μέχρι και φιλελεύθεροι.

Εξορμήσεις εκτός Αττικής, μακριά από τον στενό πυρήνα των οπάδων του, ξεκίνησε και ο Γιώργος Καμίνης. Από τα Γιάννενα, πρώτο σταθμό της περιοδείας του, δήλωσε ότι η χώρα χρειάζεται για το μέλλον “ένα πλατύ μέτωπο πολιτών που θα γυρίσει οριστικά την πλάτη της στις πρακτικές του χθες και να στρέψει το βλέμμα της στο αύριο. Ενώνοντας μια βαθιά τραυματισμένη και διχασμένη χώρα, χωρίς αποκλεισμούς και κλειστές πόρτες”.

Στο ίδιο μήκος κύματος αναμένεται να κινηθούν και οι υπόλοιποι υποψήφιοι..

Διαβάστε επίσης: Τζαβάρας για Τραγάκη: «Καλά έκανε ο Μητσοτάκης»