Κατέστρεψαν και γέμισαν με σπασμένα μπουκάλια παιδικό πάρκο στο Ελληνικό (pics)

Άγνωστοι εισέβαλαν χθές το βράδυ σε παιδικό πάρκο και προέβησαν σε εκτεταμένες καταστροφές, ενώ έσπασαν μπουκάλια μπύρας με αποτέλεσμα να γεμίσει με σπασμένα γυαλιά. Ο δήμαρχος κάνει λόγο για “εγκληματίες”.

Σοκάρουν οι φωτογραφίες που δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο facebook ο δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρουπόλεως Γιάννης Κωνσταντάτος, ενώ σε τηλεφωνική συνομιλία που είχαμε μαζί του μας εξέφρασε την αγανάκτηση του με τα συνεχιζόμενα κρούσματα λεηλασιών που γίνονται στην ευρύτερη περιοχή του δήμου.

“Κάθε βδομάδα γίνεται το ίδιο. Τι να κάνω; Να βάλω κάμερες παντού; Να βάλω να κάνουν οι αστυνομικοί περιπολίες συνέχεια; Γίνεται αυτό αλλά με το που φεύγουν αμέσως μπαίνουν και το καταστρέφουν. Μιλάμε για αλήτες”, μας έλεγε αγανακτισμένος ο κ. Κωνσταντάτος και συνέχισε. “Οι αστυνομικοί έχουν πιάσει μερικούς, αλλά τους αφήνουν ελεύθερους. Υπάρχουν οι νόμοι αλλά δεν εφαρμόζονται. Αν δεν αλλάξει κάτι δεν υπάρχει σωτηρία δυστυχώς, αυτή είναι η αλήθεια”.

“Το χειρότερο είναι ότι σπάσανε μπουκάλια στο πάρκο. Να είχαν σπάσει απλώς μια τσουλήθρα δεν είναι πρόβλημα, αλλά με τα μπουκάλια γέμισε γυαλιά το πάρκο με κίνδυνο να τραυματιστεί κανένα παιδί”, τόνισε επίσης.

Δεν πτοείτε πάντως ο δήμαρχος του Ελληνικού-Αργυρουπόλεως και όπως χαρακτηριστικά τόνισε και στην ανάρτηση του “…κάποιοι θέλουν να το επιστρέψουν στην προηγούμενη περιθωριακή κατάσταση που ήταν όπως το παραλάβαμε το 2014. Δεν θα τους γίνει η χάρη να το ξέρουν”.

Οι φωτογραφίες παρακάτω δείχνουν το μέγεθος των καταστροφών που προξένησαν οι άγνωστοι στο παιδικό πάρκο.

Ηλίας Σιατούνης