Γιατί συγκινήθηκε η Βάνα στον “αέρα” του Happy Day – Τι απάντησε στον Μαστοράκη (video)

Βάνα

Στην εκπομπή “Happy Day” του Alpha, βρέθηκε καλεσμένη το πρωί της Τρίτης, η Βάνα Μπάρμπα, η οποία όταν ρωτήθηκε για την απώλεια της Ζωής Λάσκαρη ήρθε πραγματικά σε δύσκολη θέση.

Μη μπορώντας να κρύψει την συγκίνησή της είπε στην Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Τώρα με φέρνεις σε δύσκολη θέση γιατί… Είναι ένα ιδιαίτερο κομμάτι για μένα η Ζωή. Ήταν δασκάλα… Δεν μπορώ να μιλήσω για τη Ζωή αυτή τη στιγμή. Είναι δύσκολο ακόμα. Οι απώλειες είναι δραματικές. Περνούν τα χρόνια και ξαφνικά ο φίλος σου σού λείπει. Δεν μπορώ να μιλήσω και μη με φέρνετε σε δύσκολη θέση, ανθρώπους που αγαπώ δεν μπορώ να πω κάτι».

Τέλος όταν ρωτήθηκε για το σχόλιο του Νίκου Μαστοράκη σχετικά με το ντεκολτέ που είχε στην κηδεία δήλωσε: «Το θεωρώ βλακεία αυτό του Νίκου. Ξαφνικά το ντεκολτέ μου τώρα; Εγώ πήγα στην κηδεία της αγαπημένης μου φίλης. Τώρα, αν ξαφνικά έπρεπε κάποιος να δώσει focus στο δικό μου ντεκολτέ, πρόβλημά του. Εγώ αισθανόμουν ότι ήθελα να είμαι εκεί. Δεν έκανα κάτι για να προκαλέσω. Δεν καταλαβαίνω τον Νίκο τώρα, γιατί όλο αυτό. Το ντεκολτέ της Μπάρμπα ξαφνικά, το θεωρώ χαζό. Δεν με στεναχώρησε γιατί θεωρώ ότι είναι ένας έξυπνος και ευφυής άνθρωπος, αλλά δεν έπρεπε να ασχοληθεί με κάτι τέτοιο».

Δείτε το βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σαμπάνιες στο Epsilon – Τι νούμερα έκανε η πρεμιέρα του Survival Secret!

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Σοκάρει η Σινέντ Ο’ Κόνορ: «Η μητέρα μου με βασάνιζε» (video)

ΑΚΟΜΑ: Έριξε το διαδίκτυο η Δωροθέα Μερκούρη! Πόζαρε ολόγυμνη στο instagram