Δεν είπε κουβέντα ο Κουρουμπλής για το ταξίδι του στο Λονδίνο: «Δεν θα μιλήσω σήμερα»

Κουρουμπλής

Στο μέλλον παρέπεμψε τις «αποκαλύψεις» για το ταξίδι του στο Λονδίνο ο Παναγιώτης Κουρουμπλής, βρίσκοντας έναν εύσχημο τρόπο να αποφύγει την απάντηση.

Νωρίτερα, ο Κυρ. Μητσοτάκης ρωτούσε επίμονα τον υπουργό Ναυτιλίας τι ακριβώς έκανε στη βρετανική πρωτεύουσα 3 ολόκληρες ημέρες και δεν επέστρεψε εσπευσμένα στην Ελλάδα για να αντιμετωπίσει την θαλάσσια ρύπανση.

«Δεν θα μιλήσω σήμερα γιατί αγγίζει τα όρια πολύ ψηλά για τη χώρα. Όταν έρθει η ώρα θα τα πούμε για το τι έκανα και τι σημασία είχε για την ελληνική ναυτιλία αυτά που έκανα εκεί. Ενώ εσείς 27 χρόνια δεν πήγε ένας υπουργός», τόνισε χαρακτηριστικά, ενώ προανήγγειλε ρύθμιση για το όριο ηλικίας στα σκάφη ανεφοδιασμού. «Εμείς θα τολμήσουμε και θα φέρουμε διάταξη στη βουλή για να έχουν όριο ηλικίας τα σκάφη αυτά, ενώ εσείς δεν το κάνατε γιατί δεν θέλατε να συγκρουστείτε με υπόγεια συμφέροντα», υπογράμμισε.

Τέλος, δεσμεύτηκε ότι την ερχόμενη Παρασκευή στο πλαίσιο επίκαιρης επερώτησης της ΝΔ για την θαλάσσια ρύπανση θα προσκομίσει απόφαση προκατόχων του για τις προδιαγραφές εταιρειών που «ήταν στο συρτάρι προκατόχου μου έτοιμη αλλά δεν έκανε τίποτα γιατί υπήρχαν τα συμφέροντα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αίσχος! Πέρασαν τα μεσάνυχτα ρουσφετολογική τροπολογία για επιχειρηματία

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Άγριος καβγάς Μητσοτάκη-Κουρουμπλή: «Σαν δεν ντρέπεσαι! Παραιτήσου!»

ΑΚΟΜΑ: Σε αντάρτικο κατά της κυβέρνησης καλεί ο Πατούλης τους δημάρχους!